Monday, May 30, 2011

Bila ubat melampau-lampau...



Ni lah dia stock ubat-ubatan yang baru diambil di pusat kesihatan pagi... Ganti stock yang da habis di rumah... Ya Allah bila la nak baik tekak nih... =( Makan ubat sambil muka kerut-kerut menahan muntah... I hate medicine... =( Nak tak nak kene makan jugak demi kesihatan... Sebab nye, bila tak sihat emosi tak stabil... Bila emosi tak stabil asik nak marah orang je... Moody tak abis-abis... Bila moody tak abis-abis kesian kat Mr. Hubby... Dia la jadi mangsa... Ye la, dia kan suka ajak beauty gi sana, gi sini... Teman jumpa client... Teman buat keje... Teman gi beli barang... Teman gi cari barang... Pastu dia asik duk tanya tu duk tanya nih... Dah nama sakit tekak kerongkong bagai mesti lah boleh becakap... Bila buat muka garang kat dia... Dia dengan muka sedih kata .."ala kalau tak tanya & cakap ngan isteri saya nak cakap ngan sapa lagi.." ha tak ke hangin satu badan bila sakit nih... Dah dapat suami yang suka bertanya so i need my throat strength & my voice... =( Pastu bila tekak tak sakit badan sihat boleh la ikut dia kehulur kehilir... Kan sekarang ni hobby dia kalau kuar mesti nak beauty teman... Kengkadang kul 11 malam... "yang jom gi uptown jap"... aduyai!!! Suami suami... Ya Allah, berilah hambaMu ini kesihatan yang baik untuk menjalani kehidupan yang sentosa bersama suamiku... Kasihani lah hamba Mu ini...=(

Oke u ols... Now beauty da rasa ngantuk makan ubat-ubat tu tadi... Nasib bos memahami... Beauty nak nap jap... Later sambung kat tweet ok...;-)

No comments: