Friday, May 20, 2011

Bila Persatuan Photographer Bersukan...

Assalam buat semua... Semoga dirahmati hendaknya di pagi jumaat ni... =)

Hari nih beauty mau cite pasal malam tadi... Agak terkejut bila pickup fon Mr. Hubby then the caller said fizzy ilham will going to play badminton... Huhuhuuu... 1st tekejut sebab dia tak bagi tau apa-apa pun mulanya plus dia sampai rumah pun lewat redah hujan... Sian dia... 2nd reket tak dok... 3rd biar betol nak main badminton tak penah-penah pun dia main sukan tuh... Main futsal pun asik terpeleot kaki inikan pulak nak main badminton.... Wohohohooo.... Pastu bila dia turun siap mandi beauty ask him... "b, bosslee said u gonna play badminton.. are u??" Then he said... "ye la..." sambil tersenyum-senyum kamben..;-p Still lagi tak pecaya untill dia pakai track suit, and pakai sport shoes... Then dia kata.. "jom la sayang kite dinner cepat nanti nak main badminton lagi"... ok lah beauty pun siap-siap cepat masuk kete then menuju ke tempat dinner... Walaupun dalam hati still ragu-ragu ;-p

Sampai je kat court tengok yang ada tu sume pun Mr. Photog... Then sume pun sedara mara... Ihik ihik... Yes u ols, family diorang nih memang berdarah photog agaknya... And of cos yang paling sifu subhikarim.com kan... Bukan takat terror pegang camera tapi terror main badminton... Masa diorang main serius beauty mengekek ketawa tengok hubby main badminton... Tah ape-ape skill dia main... Mula-mula start memang ke laut la then da lama sikit dier baru dapat tune... and now sibuk nak beli reket baru... Huiii!!!! Tak pe lah, bab-bab bersukan nih memang beauty suka dia buat... Sebab boleh tambah stamina dier tak de la lembik je asik tak larat sana tak larat sini...=) Most 2 hours depa duk pukul bulu tangkis tu sampai tecabut bulu then abis lepak minum jap then balik... Haaa dalam kete tak yah cite asik mengomel je mulut dia..."best la yang... saya rasa segar la yang..." tu la yang ni la yang... Aduyaiiii letih beauty dengar sampai la depan pintu pagar rumah... huhuhuu ;-p

Ok u ols jom layan sikit pict yang beauty hambik dan video pendek yang hado... (beauty tak bawak pun camera sebenarnye sekali sampai court dia kata "ayang nye camera ada kat belakang..") ye u ols ape lagi dier suh amik pict dia la tu... Huahahaha!!! Macam-macam somi ai nih... layan kan ajeee ;-p

Okay nih muka sebelum play the game.. Muke orang demam degil bin degul...;-p

Nih diorang dah start main before us sampai....

Okay hubby dah start masuk... ;-p

masih kekok dan kaku at the 1st..;-p

Masa nih Farid Elis pancit jap... So single lawan beregu... Perghhhh...;-p

Okay beregu balik... Nih namanya lompatan tak jadi..;-p

Tengok dari belakang.. Pak cik & anak buah sama je kan... Ngan rambut sama..;-p

Amboi b... Kemain lagi macam nak tebalik..;-p

Sama je 2 nih... ihihii ;-p

Jangan cium lantai la b. Balik umah tunggu cium ai... ahaks..;-p

Oke bawah ni pulak video pendek aksi depa... Tak larat der nak rakam sampai 2 jam... So 2 min pun jadi la... huhuhuuu... Selamat menonton ;-)


pelakon utama : fizzy ilham, subhikarim.com, farid elis, boslee
(jai tak de dalam vid sebab sedang merehatkan diri... pinggang da skit..)

No comments: