Thursday, April 07, 2011

Si Empunya Blog CisKek...


Woww!!!! Dengar nama ciskek dah tebayang-bayang kek yang nyum nyum tu kan... YeaaahHH!!! Blog ciskek.com yang diempunya oleh seorang teruna yang biasa dengan panggilan Sejuk atau Faiz... Dia kawan saya... Kawan seangkatan dalam dunia skuter... Tapi dulu la dia aktif now dia duk jalan ngan ketaaaa ajaaaa... Heheheeee... Pastu blog dia femes... Kat twit pun dier femes... Jeles beauty tau!!! ;-p Oh u ols mesti nak tau kenapa beauty buat entry khas untuk dia kan?? Nak pomot la... ahahhaa... ;-p kebetulan esok besday incik sejuk nih... So beauty pun mengambil kesempatan buat entry promot (hahahhahaaa) si sejuk nih untuk mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran buat dia in advance.... Semoga di usia yang baru nih memberi sinar kebahagiaan buat incik sejuk dan bertemu dengan seorang wanita bernama kekasih nanti.... Cheee Waaaahhh.... Sejuk nih comel orang nye... Gebu-gebu gitu muka dia... ihik ihik ihik... Dan yang beauty tau dia saaaangattttt setia if ada gf... Nih dari dasar pandangan beauty lah sepanjang dia dengan ex dia dulu... Tapi jodoh mereka tak panjang... Mungkin sebab keadaan kerja dia yang sangat sibuk memerlukan dia mempunyai seorang kekasih dan buah hati yang amat memahami kerja nya.... Pe salah nya dia kerja kuat kan carik duit tuk pegi detim ngan u ols gak.... kalau tak de duit takkan nak detim u pandang i, i pandang u betul tak?? nanti tak dapat nak mamam tutti frutti lah, baskin robin lah... nak shoping tuk u ols lagi.... hohohohooo.... ;-p

Oh satu lagi dia pun photog jugak taw... Work dia pun best... So mana-mana girl yang single & available yang sedang mencari buah hati dan suka feeling ala-ala model gitu boleh la antar resume kat dia... Nanti boleh jadi cam beauty... Posing sana posing sini feeling model sebab dah tak dapat jadi model kan... Huahahahaha!!!! (haaa ni pomot abis nih ciskek.com kene blanje makan ciskek selama sebulan..;-p)

Oke nih je pict yg beauty dapat songlap kat fb dia... Sowi sejuk!!! ;-p

Sekali lagi advance happy birthday to you... May Allah bless you... Fullfill ur dream... fullfill ur wish... And you successs!!! succsesss!!!! ;-) So u ols sume bley la pi lawat blog dia ciskek.com tu ye... Mesti teliur-liur baca entry kat sana sebab ada nampak pict ciskek dalam tu... huhuhu... Daaaa!!!! ;-)

No comments: