Friday, April 01, 2011

Sekinchan Ikan Bakar...

Okay!!! Kita dah sampai hari penghujung beauty bersama bergelak ketawa story mory dengan dua orang jauh yang beauty sangat sayang... Oh oh oh... Masa hantar diorang sangat sedih nak bepisah oke rasa banyak lagi cerita nak dikongsi...=(

Afta balik genting ahad beauty keje... Sebab da ponteng mintak excuse kat bos ari sabtu kan... Finishing school tak habis lagi... Tapi mengenangkan my sis & bro datang dari jauh so buat muka seposen kat bos... Seb baek bos kasi... hihihiii.... ;-) So ahad diorang berdua harus pi jenjalan kl sendiri kan... Katanya pi akuaria klcc... Oh beauty sendirik belum masuk sana... Ciss!!! Then depa pi tengok Lat The Musical... Tak aci taw!!! Mentang-mentang beauty keje... And mr. hubby pun keje... Adoyai!!! ;-)

So monday beauty kene gak amik cuti coz mata memang da rabak gila sebab dari jumaat tak cukup tido tak cukup rest... So monday tu beauty tido cukup-cukup then kemas rumah yang macam tongkang pecah coz 2 weeks tak kemas busy gila sume men campak... Plus mr. hubby pun memang suka men campak-campak... huiii!!!! Afta sume da kemas and badan da bley berlari-lari (ihik ihik ihik) so beauty decide nak pi beli barang sikit kat ikea... Ape lagi calling-caling sis lisa set time... So kasi chance dia shop till drop dulu kat Masjid India then beauty pickup them... They ols said depa shopping macam kartun dengar beauty dah on da way pi amik depa.... Ayayaiii!!! Sowi lah sis i tot cukup 3 hour u ols kat semejid india tuh... Ekekekekek.... So we go to ikea then having lunch kat curve dulu ayam penyet pedassssssssss sampai beauty de la 2 3 kali ke toilet gara-gara sumbat makanan pedas terus dengan tak bekpes morning tu ;-p Huhuhuuuuuu..... Konon-konon sis lisa tamau beli pape kat ikea last-last tejebak gak... Huahahahah!!! ;-) And then abis shop till drop kat ikea we continue kat One Utama... hajatnye nak pi jusco dalam tu tapi they still under renovation lagik... Padehal tak silap beauty most 2 month dah.... Then decide nak tengok wayang la konon ujung-ujung Mr. Hubby bertindak tak mengikut arahan... Afta work dia boleh terusssssss pi kota damansara tempat kami janji.... Ayarkkk!!!! Geram tau rasa nak tarik-tarik telinga dia... Sis lisa da ketawa sampai merah-merah muka dengan gelagat kami berdua.... Oh gerammmm gerammm!!! ;-p Then tak dapat tengok wayang kami terpaksalah terus ke Kota Damansara before dat sempat beli Tutti Fruitti dulu... Ihik ihik ihik... Yummy!!! Yummy!!! Dua-dua tak penah rasa so kami pun men belasah je... Nasib dia bukan yogurt cair tuh... If not memang beauty tak makan la.. huiii!! ;-p Pastu Mr. Hubby kata nape tah pi beli tutti tuh... Bek mamam kat ice room jek... Arghhhh!!!! Later!! U owe me ok darling!!! ;-p

So kami sampai sekinchan ikan bakar then pilih-pilih lauk... Sekali sampai sume sama je masaknye... Nasib dap dap dap!!;-) Depa kata service bad gak kat situ tapi rezeki kami kot semua nye oke...;-) Then after dinner nyum nyum kami sempat lagi decide nak jugak cari jusco coz sissy dah tekenang-kenang baju budak-budak... ihihihiiii ;-) Tak pe lah beauty pun bawak depa pi Mid Valley dan of coz sissy bley borong kalau boleh satu jusco tu baju for anak buah dia... Ayayaiiii ;-p Then last beauty had to sent them... Oh oh oh!!! Rasa tamau hantar balik je sebab masa dalam kete tu pun kami tak sempat abis besembang =( Tapi apakan daya... InsyaAllah we will met again October nanti... Kali nih beauty ngan hubby lak pi kuching... InsyaAllah ;-) So jom layan pict yg 2 3 keping nih... Tak sempat nak snap banyak sebab masa time shoping leka... Nak wat cane me and my sis sama je kaki shoping!!!! Ahahahahaaa ;-p

The couples!!!! Love u sis.. love u bro!!! ;-)
The deco of Sekinchan Restaurant....
Price of lunch set...
Siakap, Kerang & Pari.... Nyum!!! Nyum!!! Dap dap dap!!! ;-)
Haaa tengok dia borong baju budak kat jusco.... ;-p

Betul kata sis lisa... Kite shopping sampai semua kedai tutup... Ahahah!!!!! Seronok sangat event 2 days sempat jumpa u ols... Beauty miss all da moment we shared dalam masa 2 hari tu.... I wish both of you were work here.... =( To sis lisa & bro mat... Beauty & fizzy mintak ampun dan maaf jika sepanjang sis & bro di sini ada terkurang dari segi layanan kami... Mintak ampun sebab tak dapat nak teman u ols all the time... Thanx for everything.... We miss you!!! We love you!!! Sehingga kita berjumpa lagi ya..... =)

No comments: