Tuesday, April 12, 2011

Rasa nak besanding lagi!!

Oke oke i noe perkara ni mungkin boleh terjadi atau tak boleh... Its depend on budget... Muahahaa!! bukan pe, when sis lisa sharing this video link i felt like... arghhhhhh!!!! best nya napa masa ai kawen tak tepikir nak hire CST nih... Y?? Y?? Oh mungkin masa tu Mr. Hubby pun belum berkembang di dunia wedding photog nya so dia pun tak berapa tau and we ols pun tak banyak search... Sume serah kat family jek... Ayaaakk!!! Salah kan kami kerana kami suka yg simple sampai telupa satu bab nih... Walau bagaimanapan we ols satisfied jugak la... We ols buat simple tapi orang kata grand... Grand sebab our family yang sporting... Pastu photog kitorang pun super duper best subhikarim.com yang da sangat glamour sekarang... Tu pun da cukup memadai... Janji semua selamat dan saya masih lagi suka merenung album kawen saya sampai sekarang.... ;-)

Anyway u ols nak tau kenapa beauty tegedik-gedik sangat sampai cam nih?? Sebab tengok video nih....


Haaa kau... Memang maveles super duper best!! Beauty & hubby memang sangat suka dengan keaslian keunikan... Tapi ntah lah tak tepikir lak nak buat klasik cam nih... Maybe sebab masa tu trend moden sangat kot kan... Sudah nya baju raya je lah beauty kekal dengan songket dan rantai 3 berangkai beauty... Itu wajib sebab kalau pakai songket then tak pakai rantai tu Mr. Hubby akan jadik banyak tanya... Dia kata baru vogue pakai cam gitu... ihik ihik ihik... So u ols mana yang nak kawen... tak rugi invest untuk hire orang buat video cam gini even mahal sebab kenangan sepanjang zaman... Setakat pelamin gah benau tapi gambar spoil & video tak menarik akhirnya menyesal tak sudah... tengok video nih, sume nye sederhana tapi suasana nya yang grand kan dia... Plus hire video group yang bagus kan... Ohooo hoooii!!!

Oke bb!! Nanti if kita nak buat kenduri cukur jambul ke dodoi mendodoi ke sila ingatkan saya untuk hire ini group oke... Balas dendam sebab our wedding tak dapat...;-p

2 comments:

Saya Punye said...

terbaikkkkk..... saya pasti tidak akan melupakan untuk ada seperti ini video.. hohohooh..

misz beauty said...

kan!! akak da telepas tp nak repeat if dpt baby nnt... huaahahahah!!! ;-)