Thursday, April 28, 2011

Penang oh Penang!!! Semua Tentang Butik Itu...

Yeah... No updated from beauty for long time... Eceh!! Macam la lama sangat kan... Hehehehe... Tak de pe yang menarik sangat pun yang berlaku... Last week agak busy dan hujung minggu follow hubby ke utara... Semuanya rush rush rush hour 4 5 6... Huahaha!!!!

Ekceli hubby de shoot kat Sungai Petani tapi beauty tak de lah folo sampai sana pun he just drop by me kat umah my auntie... Dari mengadap dia buat keje baik ai lepak umah acik ai macam-macam boleh buat...;-) Sampai penang around 2 am... Esok nya sabtu tu pepagi da follow my auntie pi butik spa dia... Ada orang booking for spa and nak dijadikan cite murah rezeki dia bila saya follow dia dapat another customer for facial... alhamdulillah... semoga bisnes acik sukses hendaknya... ye lah da macam-macam perkara yang ditempuh... Dengan orang yang dengki kat dia sampai dia sakit, sampai orang tak nampak kedai dia... Pastu buat fitnah lagi... Busuk betul hati orang yang buat tu kan... Tapi auntie ngan uncle saya tak pernah balas balik... Hanya mohon pertolongan Allah dan percaya bahawa rezeki tuk setiap orang tu ada...;-) Nak tengok butik dia... Jom beauty ada snap sikit pakai iphone ari tu... hehehee ;-)

Nih sebahagian dari baju-baju pengantin yang ada :-)

Dan ini yang beauty paling suka... sweet simple and nice ;-)

Nih laluan depan bilik facial & spa

Nih facial room... ceria & comel kan... best! ;-)

Nih bilik spa... Kalau duk dalam ni sauna kene urut and berendam rasa tamo kuar.. ahahaha ;-)

Bawah nih contoh-contoh make up... ;-)

Go for natural ;-)

This is for arabian touch ;-)

;-)

Erni - Penang

Niza - Taiping

So if sesiapa yang berminat tuk spa body & facial yang di belah utara especialy penang & kedah boleh lah datang ke sini... Dekat bukit tambun tu je.. Paling dekat memang area Jawi, Kulim, Seberang Perai la..;-) Untuk tempahan perkahwinan harga yang ditawarkan sangat berpatutan and believe me u will loved Hasnah Omar job yang teliti dan ramah...;-) Nih bukan puji mak cik sendiri tau, tapi based on feedback pelanggan ;-) Then kepada pengantin yang buat booking with D'Cora Bridal nih akan dapat spa @ facial free... Best kan?? ;-) So boleh hubungi Puan Hasnah sendiri di 012-5302513... Dont worry perkhidmatan perkahwinan adalah seantero Malaysia... Tapi Sabah Sarawak untuk pakaian dan make up je la kan... Takkan nak bawak naek kapal terbang pelamin sume kan... Hehehee ;-p Dan semua tempahan pelamin & baju adalah mengikut kehendak pelanggan... Kecuali if yang nak pakai apa yang ada boleh pilih dibutik... Plus harga dijamin mampu punya lah tak cekik darah... aahahahaa... ;-) InsyaAllah gambar baju bersama model akan di tempek di sini dalam masa terdekat ;-)

So begitu lah aktiviti beauty sepanjang di sana... Sabtu malam kami jalan di Batu Feringgi & makan pasemboq kat Gurney... Then Sunday shopping-shopping abiskan duit di Jusco... Ahahahaa ;-p TQ acik for attending me... ;-)

2 comments:

Saya Punye said...

haaa.. cantik yang kaler putih itu.. kuang2... makeup cantik juga! best oh! leh spa bile2 mase je kn... ngeee

misz beauty said...

cantik kan?? so boleh la amik for ur big day syg ;-)