Monday, April 18, 2011

Mary Kay Conference - 16.4.2011

Assalam u ols.. Hai hai hai... Monday bluessss datang lagi... Biasalah kan bila dah cuti then masa nak start balik keje mata berat gila nak bukak kan...;-p

Tak yah cita panjang... Last saturday beauty ada conference Mary Kay kat Berjaya Hotel... Oke serius beauty cakap tiap-tiap kali attend seminar Mary Kay harus rasa excited dan bersemangat gila... Konon-konon mimpi dapat naik pentas this time tapi tak kesampaian kerana ada masalah-masalah teknikal ujung-ujung postpone la for next seminar... I will make sure next seminar bukan sekali beauty naek pentas tapi berkali-kali... Huahahaha!! Tamak tol...

Mary kay nih banyak ajar beauty tentang jaga diri... Especially kecantikan wajah... Che wah... Dan memang dari mula beauty start pakai sampai sekarang beauty dah tak pandang product lain... Because ianya saaaaangattttt lah best!! Kalau tak best manakan dapat tempat di mata dunia kan... ;-) Guna mary kay nih bukan setakat guna je, tapi diajar apply cam mane, dan apa yang perlu dbuat dan penting dibuat... All in la... Dats why beauty tak menyesal join mary kay world...;-) Nanti beauty buat satu entry kongsi tips kecantikan oke...;-) Kalau kita jaga muka kita dengan betul dan cara nak besolek tu dengan betul... Kompom muka tak nampak cam hantu kan... Pastu semua orang pun akan suka tengok... ;-) Tak de lah "eh kenapa u punya kening cam hantu langsuir...." whops...;-p U ols kalau nak attend class beauty pun boley... Juz leave ur contact here later beauty call and kita buat temu janji... Beauty bley ajar free jek... Tak salah kongsi ilmu dengan semua orang kan.. sharing is caring ;-) Jaga muka penting sangat especially yang dah de husband... tak de lah dia balik umah nampak mak ponti jek... ihik ihik ihik...;-) Pastu nanti selalu dapat pujian "cantik la muka sayang... comel sangat"... Aaaaaa beauty selalu dapat pujian tu tau... Ayayaiiii...;-)

Dah abis merapu.... Ekceli Beauty nak hapdet with pictha tapi camera tetinggal umah la pulak!!! Uwaaaa!!!!!!!! Tak pe lah esok beauty hapdet pictha nya oke..;-) Nanti beauty akan bukak 1 blog baru... kalau beauty bukak nanti jangan lupa follow oke..;-) Oke u ols... Selamat bekerja....;-)

p/s* satu ayat beauty dapat from the seminar... "pencuci muka mary kay mencuci muka kita tapi di dalam mary kay mencuci hati kita " ;-)

2 comments:

Saya Punye said...

yeahhh.. will follow.. hikhikhik

misz beauty said...

love u dear!! ;-)