Wednesday, April 13, 2011

Majlis Kesyukuran 6ixth Sense


Eleewww u ols... Malam tadi beauty, Mr. Hubby & friends pegi majlis kesyukuran 6ixth Sense kat Kg. Baru... Bagus depa nih tak lupa peminat bila dah di atas... And paling best diorang sangat lah friendly.... Depa yang datang sendiri setiap meja salam-salam and amik gambor ngan kita... Then kengkawan diorang pun tak de memilih sangat nak kawan ngan yang vogue je kan... Sume pun simple-simple... cam ni sangat GOOD!!! ;-)

Mula beauty da tak jadi nak pegi memandangkan hujan and jalan kompom jem... Nak redah nek moto kang basah lak... majlis start kul 8pm... hubby kul 7.45pm baru sampei umah... Sian dia meredah ujan... tapi cik ira suh datang jugak we ols pun redah gak la... Abis sume tol kami lalu nak elak jem... Huhuhuuu... Sampai sana depa da start wat persembahan so beauty and hubby terus pi carik kengkawan la duk makan... Dah agak pegi tempat-tempat cam ni makan tak ikut tekak kita nasib beauty dah siap-siap masak kat umah... Huhuhuuuu... Alas perut je la kat sana lagipun niat pegi sana nak meraikan jek...;-) Overall beauty puas hati dengan layan depa yang sweet tuh... Ira eksited!! Huahahaha!! Jom layan pict!!!! (nasib ada kami mulut slamber suh wat free style pose... if not depa dok posing tegak megak jek...;-p)






Oke later haplod lagi sikit pict... hangin satu badan coz blog wat hal tak bley haplod pict..... Stay tune!!!!!

4 comments:

Anonymous said...

ni kene invited ke ape?

misz beauty said...

invited ;-)

l a l a , S h a h e i l a said...

bes nyer miz beauty dpt jumpa 6sense..

misz beauty said...

memang best!! ;-)