Thursday, April 14, 2011

Berangan...


yeah... beauty bab berangan memang champion!!! wahahahaa.... kadang-kadang time tido pun bole berangan... huahaha!!! nak tau tak beauty berangan ape... beauty berangan nak buat konsert sendirik... huiii!!!! budget siti nurhaliza kan nak buat konsert sendirik.... tapi tak salah kan simpan angan-angan... ihik ihik ihik... before this beauty penah je buat konsert tapi gabung ngan orang lain... tu pun dalam upm ni jek... weeeehuuuuuu!!!! tapi selalu kalau buat konsert mesti dapat tepukan gemuruh... wohoooo!!!!! riak tol... tapi tak tau lah if buat konsert sensorang betul-betul nanti de orang datang tengok ke tak... huahahahahaaa ;-p

bila tengok siti buat konsert kat albert hall tuh ish!! betambah-tambah geram beauty.... beauty duk bayang kalau beauty yang nyanyi atas pentas tu diiringi penari-penari dan menyanyi sambil menari... waaaaaa syok nyaaaaa!!!! tapi apakan daya... beauty adalah beauty.... sore pun tak de lah sedap mana... takat nak dodoikan Mr. Hubby tido boleh laaaa... Miahahahaaa!!!!! U ols pun mesti selalu berangan kan...;-p

lagi satu beauty selalu berangan satu benda nih.... benda warna merah... vroooommmmm laju jek.. hai!!! bila lah boleh dapat makhluk merah tu... insyaAllah mudah-mudahan murah rezeki tuk beauty dapatkan makhluk merah tu.... oke yang tu bukan berangan jek tapi cita-cita!!! ;-p oke lah u ols... beauty nak sambung wat keje sambil dengar lagu-lagu best dan berangan buat konsert... wooohoooo!!!!! ;-p (bawah sikit pict kenangan time buat konsert... ade talent tak??;-p)



No comments: