Friday, April 08, 2011

Ayau Melodi - Solemnization


Hye u ols.... Assalamualaikum dan berbahagia hendaknya di pagi jumaat nan indah nih... kat kawasan serdang nih macam nak start hujan tadi da gerimis... if hujan alhamdulillah =)

Okay back to the point... Malam tadi Mr. Hubby balik lewat sangat-sangat... So beauty mamam sorang-sorang jek... Sian kan.. Pastu tak sedar pun when hubby balik... Tau-tau dia dah mengendeng hug kat kite... ;-p Nak tau nape dia balik lewat?? Dier balik lewat sebab kene shoot wartawan melodi... Bro Ayau... Group dia hired from him... Awak semua nak tau tak.. Me expect dapat pict fafau dari Mr. Hubby... Ujung-ujung dia kasi pict Awal Ashaari... Wohoooo!!! Nih feveret kak hidd nih..;-p Awal kalah fengantin u ols... Dia memang adorable... Senyuman memikat kalbu.. Ouchhhh!!! Seb bek dah ada Scha dihati nya dan saya ada Mr. Hubby saya... Lalalalaaaaaa....;-p Bro Ayau punye reception tak silap beauty esok.... So jom layan pict fresh from oven majlis nikah yang simple yang beauty dapat malam tadi ntah bila la si Mr. Hubby edit kan... huhuhuuu..;-p Tahniah buat Bro Ayau... Nanti jangan lupa temuramah saya masuk melodi ye ye ye .. ahaks... ;-p








Katanya outdoor akan dibuat di Sri Pentas... Wait for it ya... ;-) Oh satu lagi kata hubby wife dia pelakon but serious beauty not sure sapa nama dia... If u ols tau bley bagi tau ya...;-) Daaaa =)

3 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

ingtkan majlis awal........

suspen jer!

misz beauty said...

uiks... tajuk entry pun Ayau Melodi.. bukan Awal melodi... hehehehee

:: noremy bte rahmat :: said...

hehehehhhehe