Friday, April 15, 2011

Aktiviti Menshekik Durian...

Okay this time memang betul-betul bengang ngan blog ni cam harrr tak bley nak haplod pict.... Nih sekeping ni pun dah abis cara nak haplod guna chrome la, explorer la, mozila la... Pastuh incik hubby lak wat lawak budus kasi hangin satu badan... Ergggghhh!!!!

Okay-okay back to the story mory... Malam tadi we ols pi kuar jumpa Cik Ira Shalala , Wanie Butterfly & Cik Ecah Mashimaro kat danau sambil jenjalan kat uptown kan... Lama gile tak pi uptown... Asik pi shopping mall town jek... huhuhuuu... Pastu masa pi pickup cik ira beauty da nampak pak cik jual durian... yum yum!!! then last-last masa sent cik ira balik we ols singgah gak membeli... Mahal nok!!! buah nye kecik aje.. Tapi teringin punya pasal we ols belasah jek... Nasib hasil isi nya sangat sangat sangat memuaskan hati beauty & hubby.... Sudah nye sampai je umah kul 2 pagi we ols menshekik mentedarah durian tu.... ade we ols kesah!!! huahaha!!! Hilang dah kempunan jadi tamak tak cukup pulak... Maklumlah dua laki bini nih memang hantu durian...;-p Oke lah u ols, beauty persembahkan la sekeping yang ado nih buat tatapan u ols... Udah payah benor teman nak menghaplod nye... Sakit hati jek... Dan pict pun agak blur... Mau nye tidak, rupenye lens nih duk kat manual , mane lah teman sedor... Hambik je janji ado... oke u ols... Selamat bercuti di hujung mingguuuuuu!! Daaaa!! ;-)


Nampak tu kaki si pembukak durian... dier pakai selipar pink i, i pakai selipar dia... huahaha!!! durian nih yummy!!! terasa je kat tekak nih..;-p

4 comments:

norseila said...

bestnye durian. I de beli gak dat day, tp btol ke org ckp preggy mommy xleh makan durian byk sebab anak jadi itam?? aiyo...

misz beauty said...

memang best dear. tapi tak bley tanding durian kampung di perak maveles! ;-)

eeh tak penah dengar pulak... yg i tau jangan makan kicap ade la.. durian xde pulak dengar anak jd itam.. adoi!! heheheee

psst!! avatar baru santek!! ;-)

norseila said...

a ah, btol la, durian perak best, tgk kat tv dat day ;) macam2la petua, doa Allah bagi yg sihat cukupla...

misz beauty said...

yes. doa pada Allah tu yang penting. sebab hanya Dia yang tahu apa yang Dia ciptakan ;-)