Sunday, March 20, 2011

Shafila Engagement!!


Okay hari nih beauty nak cite last aktiviti on saturday... Before basi sangat kan... ;-p While Mr. Hubby having photoshoot at Putrajaya beauty pulak pi attend engagement anak buah auntie beauty.... And kat sini beauty nak mintak maaf sangat-sangat pada yang menjemput beauty attend wedding diorang on da same day... Beauty nak sangat pegi but family 1st... Later beauty jumpa u ols and kasi adiah ye ye ye.... (@_@)

Okay jom sambung cerita ceritun engagement si shafila ni... Afta beauty dapat surprise from Mr. Hubby beauty nye mata dah segar and terus mangun wat bekpes roti paratha... Huii!!! Oke jangan tertipu beauty goreng je sebab roti tu roti segera... Ihik ihik ihik...;-p Pas da bekpes sume beauty gerak pi mencari buah pinang untuk sireh junjung.... Harap maklum ye ye ye.. Beauty dengan muka slamber kodok modok pi upm petik buah pinang tu... Rasa malu cam nak pakai topeng ultraman... Tapi buat tak reti jugak... Wahahahaa!!! Akhirnya beauty berjaya memetik buah pinang comel berkenan... ;-) Afta dat terus drive ke Nilai...

Sampai di Nilai yang lain da tengah sibuk mencedok lauk sume bagai buh kat tempat tetamu makan dan beauty duk mengadap si shafila make up and amik gambor... Jadi camera woman hari tu sampai sakit pinggang ai u ols...;-p Alhamdulillah shafila selamat ditunangkan bersama buah hatinya dan dalam tempoh tak kurang tak lebih setahun mereka akan diijab kabulkan... InsyaAllah mudah-mudahan selamat semua dan murah rezeki mereka... Amin =) So jom layan pict pulak coz beauty asik bebel je kan...;-p

Simple & nice ;-)
Mejeling-menjeling!!! ;-p
Cam datin pun ada... hehehee...
Oke skang bagi tau sape lagi chomel?? ahahaha!!! ;-p
Hantaran dari pihak lelaki....
hantaran dari pihak perempuan....

Oke lah u ols sory upload pict sikit.. later beauty dah collage sume baru hapdet sebab banyak benor nak haplod letih ai nak ngulit nye... huhuhuuu... Oh ye... Majlis ini dikelolakan sepenuhnya oleh my Mak Itam & Pak Itam... MUA adalah D'Cora Bridal... The Chef is MY MUMMY!!!! Tu sebab la dap dap dap!!! Ahahahahaaa!!!! Daaaa!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Jojoe said...

dua-dua chomel lerr...

misz beauty said...

ahaks... nasib beauty x jadi pakai songket & eksesori ari tu if not memang diorang mesti silap org yg nak betunang ;-p