Thursday, March 24, 2011

Saya Dah Ada Gucci...


Hoye!!! Hoye!!! Ai pun dah ade gucci oke... Tapi harap maklum ye ye ye... Ai ols bukan ada handbag Gucci... Tapi my little kitty yang diberi nama Gucci a.k.a Puput yang dipanggil oleh Mr. Hubby... Sakit hati tol bile dengar si hubby panggil Puput... Gerammm!!!! Tapi lama-lama dah terbiasa lak... So layankan jek... Bila baik panggil Gucci bila dia nakal nanti panggil Puput ;-p Dia dilahirkan betul-betul masa beauty baru baik denggi ari tuh... Ye lah beauty sampai je umah beauty then malam tu jugak mummy dia beranakkan dia... Depan mata beauty dan dibidankan oleh beauty... Ayarkkk!!!! ;-)

Now dia dah bukak mata dan sangat lah domok manja pandai betol... mana tak nya dia domok.. Asik nenen pastu tido... Nenen pastu tido... Nak nak if letak atas tilam... Pastu ada bantal kompom kejap je dia telelap... Ye u ols, dia sangat pandai letak kepala atas bantal... Bila letak atas tilam dia akan cari bantal dan duk tepi beauty atau Tok Daddy (hubby beauty) terus sleep... Ayayai!!! Manja sunggoh... Dan oleh kerana peyut dia domok muncik dan montot dia lebor so dia bejalan tehegeh-hegeh tegoyang-goyang.... Ahahahah!!! Yang tu beauty suka nengok... lagi satu if dia telentangkan badan dia tunjuk manja dia... Sejibon ikut style mummy dia, pak sedara dia si putih dan mak sedara dia si muffey... Semalam la paling banyak dia wat cam tu... Budget cute la tuh... Ahaahahahaha!!!! So now kat umah beauty ada 4 ekor kucing... Yang akan menanti depan pintu tiap-tiap kali dengar bunyi kereta beauty dari jauh... Cuma si kenit ni je tak pandai lagi... Hari tu ada rasa nak kasi orang si kenit nih tapi now macam dah tersayang lebih pulak nak kasi orang sebab dia tido ngan beauty (tok mummy) & hubby (Tok Daddy)... Ye lah kene panggil TOK kan sebab mak nye anak kami... ;-p Dah de cucu da kami ye u old... ahahahaaa ;-p Jom kite layan 2 3 keping pict si gucci...=)

Nih la rupa dia bila letak kepala atas bantal... Pastu mesti duk sebelah kami...;-)
Mentang-mentang dia sekor nenen dia je yang punya... tak yah berebut... ihik ihik ihik
tengoklah montot dier yang besau sampai berat nak bawak... kalah kucen betina ;-p
okay nih paling beauty suka... terserlah kemuncitannya...;-p

Itu lah dia si gucci beauty... Yang buat si Mr. Hubby risau tiap-tiap pagi if dia ilang mak dia sorokkan... Tapi kesian gak kat si gucci nih tak de kawan... ye la kawan dia tak survive masa lahir ari tu... kene tunggu dia besar main ngan mak & pak sedara dia yang selalu gila pecahkan candle tok mummy kat umah tu... Masa tu memang lagi membebel la mulut beauty kan... Ahahahaaaa ;-p Ok lah u ols... Beauty callo dulu... Daaaa ;-)

No comments: