Sunday, March 20, 2011

Saturday Surprise


Oke now nak cite pasal semalam pulak... Beauty dapat surprise lagi!!! Yeyyyy!! I do love surprise so much... Rasa dimanja sangat... Sila jangan jeles or muntah ijo oke... If tak suke sila pegi ke butang X...;-p

Yesterday pepagi beauty da bangun pastu sleep balik sebab rasa sangat tak cukup rest then pukul 8 lebey tuh dah bangun lagi sekali tapi mata beauty duk kabur-kabur lagi la and still guling-guling kat tempat tido... Yang Mr. Hubby da bangun mengulit kucing-kucing dia bagi makan sume & preparing peralatan untuk shoot drag kat putrajaya... Sekali tetiba dari meja makan dia duk jerit!! "Yangggg!!! Jeng Jeng Jeng" sambil paperbag kecik.. Beauty mana la nampak kan mata duk bekabus lagik... ;-p Sekali beauty pun jerit!!! Hoye!!! hadiah lagi!!! Oke diz time beauty tak tau dia kasi sempena apa... Sebab nak kata sempena ulang bulan (hik hik hik) lusa baru masanya... Ah belasah je la.. ;-)

Nih lah dia yang beauty dapat...
*
*
*
*
*
*
*



Its a perfeum from Tiffany.Co ... Tapi beauty boleh lupa amik pict perfeum kat dalam nya... Ahahahaa... Sedap bau dia.. My Mr. Hubby bab perfeum dia senang nak cari tuk beauty sebab kami punya hidung sama tasted... Huahahhahaa ;-p So thank you for my dear Mr. Hubby.. I love you so much!!! ;-) Didnt expect pun dapat hadiah ;-)

2 comments:

Jojoe said...

saper tak sayang isteri??heheh..so romantic... ;-)

misz beauty said...

hik hik hik.... mudah2an sayang kekal selamanya...;-)