Monday, March 14, 2011

Picnic Bersama SRFianz...


Hye hye hye... morning u ols... da nak dekat tengah hari da pun... konon nak cite pasal monday blueeessss semalam!!!! beauty memang tak berapa nak suka monday sebab 2 hari bangun pagi bley tido balik tapi monday da bangun awal pagi tak boley nak sleep balik... huhuhuuuu ;-p last-last busy and kene buat tuesday blues... ihik ihik ihik... ;-)

Tak pe lah last week pun bukan beauty bley tido balik pun da bangun coz sama je banyak agenda yang perlu dilakukan... cam last entry beauty pegi matta fair awal pagi da mangun tapi lewat gak pegi matta coz still guling-guling lagi ngadap Mr. Hubby... ahahahaa!! ;-p

Then ahad pun bangun pagi sebab pi picnic ngan kengkawan skuterist... bit sad coz Mr. Hubby tak dak join us berketawa ria coz having shoot for outdoor... hes client kawen malam on friday so tunda outdoor ari ahad... nak di jadikan cite dier kene kejar client dia punya masa coz client tu kapten asik off shore dan duk di johor... its okay... Mrs. Wifey can survive!! cam biasa Mr. Hubby percaya pada kekasih hatinya ini.. Cheee Waaahhh!!! ;-p

So nak cite last Sunday beauty pi picnic kat Pangsun, Hulu Langat jek with they ols... Tak de lah ramai sangat yang join dalam 20 orang jek but we had so much fun dengan adanya makhluk-makhluk yang if masuk raja lawak bley beat lah sume-sume peserta yang ado tuh... Ekekekekekk.... Ye lah u ols bayangkan nak buat terjun tiruk pi pakai sun glasses... tak ke mengong?? Ihik ihik ihik... Beauty pulak duk mandi setempat jek coz malas nak bersuka ria sangat... Ekceli beauty nye penat on saturday tak abis lagi kan tu yang tak berapa teruja... Tapi mengenangkan menjadi wakil kepada pasangan suami isteri nih so beauty layankan jek... ;-) Picnic kami disertakan dengan banyak makanan... AyayaI!!!! terima kasih kepada Ali & Lis gf kesayangannya kerana bersusah payah sediakan makanan tuk kami... Kami hulur duit ja... Hehehehee... Dengan nasi goreng, dengan sandwich telur & sardin, jajan-jajan dan bbq!! memang kenyang lah we ols... Tempat pun best agak private dan air tak cetek... =) So jom layan beberapa das pict yang sempat di ambil... beauty duk dalam air so mintak member yang snap...;-)

Baru sampai terus sediakan makanan... Air purple tu beauty yang bancuh.. hihihi ;-)

Haaa pakwe baju merah nih pantang nampak camera... ;-p

Rajin anak-anak dara nih... Da bley kawen nih ;-)

Muke tak siap!! nak terjun tiruk!! hihiii ;-p

Berasap-asap sediakan tempat bbq...

Beauty tunggu je... huhuhuu ;-p

Haaa!! yang baju putih tu tak de keje!!! ;-p


Nyum!!! nyum!!!

Makwe nih kalau mamam!!! ;-p

Budget macho la tu... ahahahaaa ;-p

Dari awal sampai balik dia lah paling rajin =)

Motot!!!

3 pelawok!!! ;-p

Tengok sampai selak2 baju... hihiihihiii... pakwe makwe rajin!!

Dugong nih dah terjun dulu!!! ;-p

Kami macam janji....

Sume pakai baju itam!!! =)


Diorang couple-couple =(

Air yang best!!!

Seb bek makwe nih teman beauty....;-)

Hihihihii..;-)

Tengok yang belakang tu da standby nak terjun...

Hati-hati la adam oiii!! bahaya betol!!!

Ha si cicak koben nih gila mandi pakai Ray Ban....

Best best!!!

Ujung-ujung sunglasses dia hilang dalam air... ahahahaha!!!!

Dah mandi... lapor pooo!!!

Kami da standby nak balik diorang duk berendam lagi... Haaa yang dua orang tuh bakal pengantin julai nih... romantik betol!! ;-)

If u ols nak taw... kawan-kawan beauty nih sangat lah bagus... They noe yang Mr. Hubby tak follow, so ade yang standby jemput beauty kat memana... Then masa nak balik pun diorang hantar beauty sampai simpang dah nak dekat umah beauty... Sangat baik dan caring kan?? Dats y Mr. Hubby tak risau sangat if beauty pi konvoi sorang-sorang.... Lagipun beauty da biasa berdikari ;-) Thanx again buat semua yang pegi picnic hari tu... Best sangat!!! Nanti kite repeat lagi...;-)

3 comments:

norseila said...

Waaa! So jealous, i xpernah pi picnic kat air terjun. hehe. Will do soon =)

misz beauty said...

I suka picnic.. Fizzy je x berapa sangat sebab dia malas nak tkr2 baju... Hihihii.. Gi la sekali sure pas tu nak gi lagi ;-)

Jojoe said...

i pun suka picnic..tp jarang dah pergi air terjun lepas kes air kencing tikus dekat2 kawasan jojoe ni..apapun. satu ari nak g enjoy jugakkkk..hehe