Friday, March 18, 2011

Perkenalan Di Myspace...


Ehem.. Ehem.. Ehem... Its friday again... Yeaaahhh!!! I love friday...;-) Assalam buat u ols sekalian... Semoga ceria di hari jumaat yang indah ni.. Che wah cam bagi speech pulak..;-p

Hari nih kan beauty duk tekenang-kenang zaman maen myspace... Yeahhh!!! Zaman bujang & muda remaja gebus gitu kan... Ihik ihik ihik.... Best main myspace tapi maybe sebab ikut trend kan... mespes seperti sudah dilupakan... Termasuk lah puan beauty nih... Punye la lama tak online mespes hari baru tergerak... Nih gara-gara member beauty lah nih si Flip... Dier duk haplod pict-pict kenangan masa maen mespes....;-p

Sepanjang beauty maen mespes de beberapa orang yang beauty kenal dan still keep in touch sampai sekarang dan ade yang da jadi kawan maen skuter dan penah jadik skandal!!! Wakakakakakaka.... Mampuih balik kene ganyang ngan laki i u ols... Alahai... Dia pun sama kot masa zaman bujang mesti punye de skandal-skandal gak... Adat la orang bujang kan... Ayakkkk!!! ;-p Beauty nih masa bujang memang sporting tahap gaban... gaban pun tak macam beauty.... Kalau bf (masa tu bf gf la kan ;-p) nak gi mana-mana pegi lah tak de nak sekat-sekat... Belum jadi yang SAH pun kan...;-p Ni dah kawen pun beauty tak sekat pun aktiviti dia cuma masing-masing perlu tahu status & tanggungjawab... So dah kawen perlu la jaga tatatusila sebagai suami dan isteri orang kan ;-) Oke-oke stop cite pasal tu kang tak pasal-pasal masuk bab lain pulak padehal nak cite lain ;-p

Nak dijadikan cite beauty main mespes start from 2004 if tak silap... Afta dat beauty stop for 1 year deactivated akaun mespes dek kerana masa tu dapat bf yang jeles tahap tapir guling-guling... Huuuiii!!!! Beauty yang masa tu bapak setia ngan dia have to deactivated lah akaun ;-p Ujung-ujung jodoh tak kesampaian beauty activated balik akaun.... ye aarrr masa tuh beauty frust tertonggeng-tonggeng macam zirafah nak amik makanan kat lantai tapi susah kan... so kene lah carik kawan tuk ilangkan frust yang rasa cam nak makan eskem 45 mangkuk tuh.... Wahahahahaa!! ;-p Bermulakan semula dunia riang ria beauty sebagai MISZBEAUTY... before dat guna BEAUTY jek... Tu sebab la beauty kekal dengan panggilan nih sampai sekarang ;-) Pastu bermulalah add demi add... Masa men mespes memang men belasah je approve orang... Yang fb ni je betapis-tapis... Ihik ihik ihik...;-p Dalam banyak-banyak kawan ade la yang terpilih tuk beauty meet up!! Yes saya pun memilih jugak... Dan majoriti yang beauty jumpa we friend until now... Yeahhhh!!! Jom kita lihat insan-insan yang beauty kenal di myspace yang beauty penah jumpa dulu.... ;-p

Mari kita lihat sapa yang kena!!!! ;-)
*
*
*
*
*
*
Dimulai ngan Bro Sha @ Flameboy @ Papa... Yes i call him papa coz masa tuh he already had a son... And now dah tambah sorang lagi doter yang sangat cute mute like his wife... Congrats bro... I miss da moment that we sharing together long time ago... Bersuka ria gila-gila dalam mespes merapu meraban with others... ;-) Banyak sangat kasi beauty sokongan padu masa tengah frust tertonggeng masuk lobang jamban tuh... ekekekeeekkkk....;-p 1st time jumpa dengan si Flip... Masa tuh depa sangat notty oke mentang-mentang baju beauty pakai putih and i sangat gebu dat time!! Huahahaaa!!!! Afta dat pernah berjumpa beberapa kali termasuk his wife and son... Selalunya time raya la kami jumpa coz dia balik kampung wife dia kat sabak bernam... Cume his baby gurl beauty belum sempat jumpa... InsyaAllah one day must!! I miss u bro, May Allah bless u & ur family... ;-)

Kemudian berkenalan pulak ngan diz brother... Flip!!! My Sifu!! Yeaaahhh!!! Dia lah yang mengajar beauty jadi kesengalan notty tahap gaban masa tengah hot gitu... Now sengal kami lite lite jek... Ahaks... Maklumlah masing-masing meningkat usia... Huahahahaa!!!! Now we als da shared macam-macam... Kalau jumpa tuh memang tak terkira la bape kali kan sebab we ols duk dekat-dekat jek... Beauty duk bangi & dia kat putrajaya... Selalu lepak ngan Ghetto Clan or lunch or dinner sesama... =) Until now hes not married yet... Nak tunggu cheryl samad pinang dia agaknya... Maklumlah Mizz Nina da nak kawen ngan Noh... Muahahahaa!!! Mampus haku kene sekeh ngan dia...;-p Dear bro flip, terima kasih menjadi kawan saya... Terima kasih kerana membawa saya kembali ke dunia sebenar lari dari frust tetonggek tu jugak... Dan terima kasih sangat-sangat sebab kalau bukan sebab flip, beauty takkan jumpa dengan Suami buah hati pengarang jantung beauty sekarang... Terima kasih yang tak terhingga hingga akhir hayat... Take care bro, beauty doa semoga cepat bertemu jodoh yang menerima kamu seadanya.. Amin =)

Okay yang nih makwe comel babapness yang beauty sayang... Sis Lisa yang duduk nuuuuunnnnn jauh di Miri, Sarawak!!! Gf kepada abang mat yang sangat menyayanginya.... ;-) Dan kami jugak dah berjumpa beberapa kali... She just a super duper lovely sista i ever had... Sweet, caring & adorable... Pun selalu bersama beauty dan sering amik tahu perkembangan beauty dari masa ke semasa... If beauty ilang dalam dunia cyber nih beberapa lama kompom dia akan risau... Keep asking kat twit, fb dan sebagainya.... Oh i love her... Sangat-sangat!!! Dan yang penting kami akan berjumpa sekali lagi di minggu hadapan!!! Yeaaahhhh!!! Minggu depan tau!! Tak sabar rasanya... Beauty da plan macam-macam nak buat if jumpa nanti... Sissy!! I miss u so much!! cant wait to see u.... ;-) Take care sis... U noe i will always love u... My pray for u... Hope u & abg mat cepat naik pelamin oke... hehehee ;-)

Diz sweetie bebidol woman pun beauty kenal on mespes.... Sis Vya... Pastu bley pulak ada related ngan member-member kereta beauty kan... And oso ex-gf abang angkat beauty... What a small world... =) Dia pun sangat sweet selalu panggil beauty bebidol padahal dia yang cam bebidol... Pakai ape pun shomel... ;-) 1st time beauty jumpa on her wedding... Such an adorable bride... Afta dat terserempak kat sg wang and last dia datang wedding beauty... Best kan!!! Sanggup dia datang jejauh... (jauh ke?? ampang-serdang je kot) ... Huhuhuuu... Now da lost contact but surely beauty nak carik gak dia balik... Sebab dia adalah sweet sista like candy...=) To sis vya, if u read my blog... Please contact me thru mespes or fb... I miss u... Hope sis sedang berbahagia bersama suami terchenta & maybe dah ada baby ;-)

Okay last pictcha dat i have... Diz beautiful... gojes.... adorable... and maveles sista!!! Oke nih Sis Trezz... Beauty tak penah jumpa dia lagi... Dari semasa ke semasa nak jumpa tak dapat-dapat ujung-ujung flip je dapat jumpa... Aci tak?? Tak aci kan!!! Sista nih sangat lah slamber kodok modok dan sengalsss.... Kalau dia bekata-kata memang men sembur je... Kelakau pun ada... Haa ni sama lah notty nye ngan si flip tuh... Pening layan depa if borak.... Muka dia kalau tengok iras misya omar kan?? Tapi lagi santek dari misya omar!!! Muahahahaaaa... Serius beauty tak tipu... Ikhlas dari hati... Tengok muka dia sangat lah gojes... Pastu mantapsss!! ayakkk!!!! Buat sis trezz, harap dapat sembang-sembang lagi... Boleh contact beauty kat sini, kat fb or mespes... Mana-mana pun boleh and i really want to see u... Mana aci flip sorang je dah jumpa.... ;-)

Last but not least Sis Shue... Pict dia later beauty haplod coz kene mintak from flip... Flip lagik!! Yeaaahh!!! Dia memang suka hot chick!!! ;-p Itu sista duduk lagi jauh beribu-ribu batu kat ober sea... Not sure dia da balik sini ke belum.... Tapi rasanya balik sekali sekala jek coz dia teaching kat sana... Rumah dia mak aih kemas teratur dan santek... Pastu if pose kat depan camera memang beauty tak bley lawan la... Hot saja... Seksi meksi maveles u ols.... Flip kata if jumpa orang nya kecik je tapi bila dalam gambar malatops u ols.. Mantapsss... Wot Wot Wot!!!! ;-p Hari tu hampir-hampir nak jumpa masa dia balik mesia tapi tak de jodoh dan rezeki lagi nak jumpa agaknya... Maybe one day...;-) (da dapat pict ;-p.. tengok ar hot kan!! credit to flip yang simpan pict hot nih.... sangat la sengal!! ;-p)

Haaaa... Tu lah story pasal mespes beauty... U ols pun mesti ada banyak kenangan ngan mespes gak kan...;-) Yang lain-lain de lah beberapa orang beauty jumpa pastu dah terus lost contact sebab masing-masing busy ngan komitmen masing-masing.... Beauty harap if diorang baca blog beauty nih can add me kat fb oso... But ingat if nak add kene tinggalkan message sekali coz nanti tak cam beauty tak approve... Muahahahaa!!! ;-p Huiii!!! Panjang bejela-jela beauty nye entry kali nih... Ye lah kan kalau entry mengenang kisah lalu nih memang syiooookkkkk nye raya!!! Ayayai!!! Oke u ols... Selamat berhujung minggu nanti... Lap u!!! Daaa!!! ;-)

7 comments:

FliP® said...

hahahaa...
juz nak komen 1....
flip dah jumpa SHUE..!!
ahahahahhaa...

misz beauty said...

tak aciiiii!!!! jumpa sendirian x ajak org!!! ;-p

FliP® said...

jumpa terkujat.....
dia melawat sedara dia xcident kat HKL... dia rojer flip ajak jumpa... kikiki...

misz beauty said...

lalalala!!! xmo dengau!!! flip keji x ajak org!! ;-p

FliP® said...

tp nak tanya gak nie...
apasal gambau org len suma single2..
kena tang flip, pic ngan trezz...

mcm kekapelan jerk lak kami nie...
ceeewahhh... hahahaha...

misz beauty said...

saje nak kasi flip verangan ;-p

Shidarina said...

err.. sis.. sy xde akaun myspace... never had.. -_-' kesian x? huhuhu T_T