Friday, March 11, 2011

Nasib baik @ tak?

Assalamualaikum... Di pagi jumaat yang serba mendung nih... Beauty dah sebak begenang air mata... Tak tau nasib beauty baik atau tak pagi nih... Sebabnye on da way pi keje pagi 2 eksiden berlaku dan depan mata beauty kedua-dua eksiden tu orangnya dah diselimutkan... =( Oh oh oh... Begenang air mata beauty di pagi nih... 1 eksiden betul-betul afta tol Puchong Selatan... Beauty dah say Alhamdulillah sebab beauty bawak moto hari nih tetibe tengok kereta panjang jek beratur kan... Tapi afta saw dat eksiden terus berubah air muka beauty... Mengucap panjang mendoakan keselamatan mereka-mereka yang berkenaan... Pastu beauty teruskan lagi perjalanan dalam cuaca yang serba gelap nih... Jumpa pulak eksiden betul-betul area before ioi resort... Hurmmm... Semua telah di tulis Allah... Beauty cume mampu mendoakan mereka di pagi hari nih....

Beauty punya jantung still bedegup-degup lagi teringat kejadian-kejadian tadi... Astaghfirullahalazim... (@_@) Benda-benda macam ni lah beauty paling takut... Buat suami, keluarga & sahabat handai beauty semua... Berhati-hatilah kita di jalan raya ye... Sebab banyak sangat kemungkinan bila berada di atas jalan raya... beauty sendiri selalu mengingati diri sendiri... jangan jadikan jalan raya tempat kita menunjukkan ego dan samseng... Nauzubillah...


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau selamatkanlah suamiku, keluargaku, sahabat handaiku serta diri ku dari segala bencana seperti ini... Amin Ya Rabbal Alamin...

4 comments:

norseila said...

Amin amin amin.Semoga kita sume dilindungi Allah.

misz beauty said...

amin...

ahmad said...

semoga kita lebih berhati2 di jalan raya..

misz beauty said...

yes bro!! harap semua orang beringat...