Thursday, March 31, 2011

Moment With My Sweetheartsssss ;-)


Okay this entry sangat beauty suka sebab tiap-tiap kali tengok gambar akan senyum sorang-sorang teringat apa yang berlaku masa tu... Dan 3 4 keping pict telah pun dijadikan header... Huahahaa!!!! Yes yes i noe... That pict ala ala gediks gitu kan... But DO I CARE?? Me with my husband... We are married!!! Halal ye u ols.... Yeahhhh!!!! ;-) I do really love dat pict... Masa tu kami berdua dalam tu ketawa berdekah-dekah gara-gara Mr. Hubby buat lawak senget!! Pastu romantik-romantik dengan angin yang kuat gila dan kabus yang tebal... Cam kat korea u ols... Huahahaa!!!!

Aiittsss... Bley pulak masuk cite tang tengah tengah kan... Huhuhuuu... Ekceli last week on saturday beauty, hubby, sis lisa & bro mat (my kakak & abg angkat from sarawak... remember i told u diorang mau datang sini kan..;-p) telah pergi ke Kota Keriangan Genting... Kami berada disana and having soooo soooo much fun!!! Gelak ketawa , bermain dan menahan kesejukan... Kebetulan last week kami pegi sana keadaan kabus sangat tebal dan angin kuat sampai kami menggigil kesejukan... Sebab last time kami pegi tak sejuk pun.... kami masuk repley's believe or not... That the second time la beauty masuk... Diorang bertiga 1st time... Tapi ade jugak penambahan dalam tu yang sebelum nih tak de... Afta dat we had lunch yang sangat menshekik darah mahal tak patut gila.... Pastu kami masuk theme park... Sempat beauty pi replace kad world card beauty yang hilang so dapat diskaun dapat point ;-) Tapi dalam tu pun kami tak sempat main semua sekali... Sebab roller coaster tengah service ujung-ujung ada benda sangkut so tak dapat naik, then go kart pulak sangat panjang bejela orang beratur begitu jugak dinosor park... Ujung-ujung we ols main roller coaster kecik 4 org tuh menjerit-jerit beauty rasa nak tercampak... Huahahaa... Pastu kami main mainan nak dapat bebear tapi tak dapat pun... Habis bengang abang tu beauty kata diorang tipu.... Sebab itik yang bernombor entah-entah 2 3 ekor je... Ahahahaha!!!!! Padan muka!!! ;-p Mr. Hubby naik solero shot... Oh sori kasi beauty 14juta and pengsankan beauty baru beauty nak naik.... Wakakakakaka...;-p Then masuk tempat coklat... Nyum nyum tapi tak beli pun sebab coklat kat umah yang beli di langkawi still ada tak terhabis... ;-p Kire kami ada kat sana sampai lewat petang sampai sakit gila kaki kitorang and sume dah pening-pening especially Mr. Hubby la sebab dia pi naik buaian pusing tu last sekali... Tak sempat beauty nak cakap pape dier dah menonong jalan pi naik benda alah tu so terima lah padah nye... Ayayayayaiii!!! ;-p

After penat beratur nak nek cable car turun bawah we ols terus shoot pi dinner... Beauty bawak my sis & bro mamam kat SS2 Murni Kelana Jaya... Rasa makanan pelik-pelik taik minyak taik itik... Ekekekekekk... So far diorang suka... Diorang suka beauty pun suka.... ;-) Jom jom layan pict sepanjang di kota keriangan.... ;-)

Masa pegi kami benasib baik... orang tak de beratur panjang & kami dpt naik gondola berempat jek...;-)

So bley begedik santai... ihik ihik ihik ;-p

Yeyyyy!!! Da sampai!!! Masa ni angin da start betiup kencang... =)

Sampai-sampai beposing dulu pastu masuk RBON ;-)

Macam-macam adaaaa.... tgk Mr. hubby letak jari kat idom org tu ;-p

Ish ish ish... Asal dia punya pict buat bukan-bukan ;-p

Ni la makanan yang mahal tu... Kueh Teow beauty & abang mat RM11.50, nasik sis lisa rm17, nasik Mr. Hubby rm16... Tu la orang ajak mamam fast food tamau!! ;-p

Then masuk theme park!!! Yeyyyyy!!!!

Wajib posing kat 2 bende merah tu.. Pastu main itik tapi asik tak dapat nak bawak balik patung merah!!! Tipuuuuu tawwww!!!! (bro tu indon tu muka cam rangga)

Nak naik roller coaster tak dapat so dia pulun space shot... Ngeri dooowwlll.. Bb sorang je naik... ahaks... ;-p

tu diaaa!!!!!!!!

Tengok beauty mamam eskem hubby tak de keje amik gambor banyak2... beauty collage 3 tu je...;-p Abg mat & Kak lisa chhhwwweeeeetttt ;-)

Okay mula-mula naik beauty da gelak sakan... Dengan bb buat aksi korek idom..;-p

Then romantika d amoreeee... Woohhhhooooo ;-p

Before masuk tempat coklat we ols nek bende alah laju 4 org tu.... ayayaiii!!!!! ;-)

Balik tu beratur panjang bejela-jela nak naik cable car & camera pun da kehabisan bateri so no snap for that... And u ols nak tau cable car we ols begoyang gile kentang angin kuat duk mengucap panjang kami naik mende tu... huiii!!!! ;-) Sampai bawah alhamdulillah then terus gerak pi mamam.... Tu lah dia kisah kami genting.... Sangat besttt!!!! Nasib cuti my sis & bro tak panjang if not lagi panjang langkah kami sampai cameron bagai... ihik ihik ihik... So nanti kite continue lagi kisah yang beauty attend sis lisa & bro mat... Stay tune u ols!!! Daaaa!!!!!

moral of the story : bila bersama & bergembira dengan insan tersayang & tercinta ia adalah kenangan paling berharga.... ;-)

5 comments:

eB ezrin said...

best tuh... lama dh x gi... camner ar nk bwk si kenit 2 org tuh... hu2

Jojoe said...

wah wah...umah baru.... cantik blog dia!!!.... hepi tengok dia hepi ngan dear nya..hehehe,..

psss.. ada kawan kat sebelah i ni ingat beauty artis..hehehe

misz beauty said...

eb - boleh je bawak budak kecik tu.. mesti lagi best layan diorg nak main ;-)

jojoe - hihik saje nak amik angin baru ;-)

uiksss... nape tah artis... blushing!! blusing!!! ;-p

Sis Lisa said...

TQ for this entry...i like i like!!! Love u! ;)

misz beauty said...

anything for u sis... love u 2 3 4 eva!!! ;-)