Tuesday, March 29, 2011

Mode : Busy

Hai u ols... Beauty is in busy mode... So many works to do... Dah macam orang lalok tak tentu arah... Nak handle work, nak handle incik suami, ari tu attend my kakak angkat mai sini... So many entry yang beauty nak buat tapi tak berkesempatan... This week last week having finishing school... And after report sume done arrghhhh legaaa!!! Beauty nak set in 2 weeks afta all this finishing school done report pun da setle... Last week baru lepas siri 2... This week siri 3... Huiii!!!... InsyaAllah berkesempatan nanti beauty hapdet entry yang dah berlalu... Tak kesah la kan cite basi ke, hampir-hampir lupa ke... huhuhuuu.... Oke u ols!! have a nice day & work... Love u!!!

No comments: