Sunday, March 20, 2011

Make Up Class...


Yeahhh... Assalam u ols... Hope happy and enjoy oke weekend nih.. Almaklumlah beauty keje =(

So beauty nak hapdet 1 by 1 dulu takut esok masuk keje lagi busy.... We start from friday ari kelmarin... Last friday beauty had make up class... Free oke u ols... Beauty jadi host, pengajar jemputan is Mrs. Hasnah Omar from Mary Kay Malaysia... ;-) Maklumlah beauty nak mengajar belum berapa kondifen lagi.. Beauty yang make up kat orang boleh la... Hehehheee... We had so much fun masa class tu... Baru ajar depa tang basic make up pun dah tekujat-kujat... Selama nih pakat belasah je make up kan... So jumaat lepas baru diorang tahu cam ne nak apply foundation and wat eva dengan betul... =) So next class beauty akan buat skin care class pulak... Haaa yang ni beauty sendiri ajar... Nak ajar diorang cara mencuci dan menjaga muka dengan betul.... Bukan men sapu je kat muka tuh... Ada teknik-teknik dia... uhuk uhuk uhuk... ;-p

Jom layan pict sedas 2.... ;-)
*
*
*
*
*
*
*








Okay guyz who ever yang nak attend make up class or skin care class bley hubungi beauty di azniza_azhar@yahoo.co.uk atau cari beauty di Mary Kay Malaysia number MY050335 oke ;-) Or else nak terus order Mary Kay product please contact me jangan memalu oke...=)

No comments: