Friday, March 11, 2011

Ketagih!!


Okay... Dah nak dekat tengah hari... Tak sampai sejam pun lagi... Cite pasal ketagih... If u ols nak tau now days beauty sangat lah ketagih mamam lamb chop... This week je afta baik demam dah 2 times beauty eat lamb chop... Ayayai!!! Nasib lamb tak banyak kolestrol dibandingkan ngan daging lembu... huiii!!! Dan nasib jugak beauty tak dak darah tinggi ooooiiii!!!! If not mesti terjelepuk dibuatnye.... Tapi nih sume bukan lah datang sendiri ye ye ye u ols ketagihan beauty nih... Ia harus lah dimulakan dengan Mr. Hubby... Yeaahh!!! Dia yang mengajar beauty mamam ini lamb yang yummy!!! Masa beauty bujang memang setahun sekali pun susah nak makan lamb... My family oso tak berapa makan lamb nih gara-gara ada yang punya high blood pressure.. But wut to do... Da kawen ngan penggemar kamben saya selalu di hidangkan dengan kamben bila kuau... Mula-mula rasa sikit-sikit lama-lama nak mamam sorang-sorang tak bley share... Huahahaha!!!! Nak-nak afta demam nih kan tekak asik la nak mamam kamben... Uish!! Bley bengkok laki ai... Kene kontrol dik nun.... ;-)

So pasnih nak belajar buat lamb chop sendiri... Pastu nak beli tempat bbq bley berbbq berdua ngan Mr. Hubby kan... Mesti syok... Sambil bbq sambil anak-anak tengok mengiau-ngiau kat kaki... Huahahaha!!!! Uish nih pun dah terasa-rasa kat anak tekak nih.... Lamb si lanun... Ayayai!!!! Nih semalam pulak terbaca entry RM pasal steak house kat ampang... Huiii!!! Bedarik u ols tengok lamb yang dihidang... Katanya segar dan dap dap dap!!!! Dah bagi tau kat bb mucuk... He said... "ok sayang... later we go there... macam menarik gak tu"... Aaaa syok syok syok!!! Sonok kan kalau banyak bende interesting suami sama-sama suka... Contohnya dia suka amik gambor, beauty suka jadi model... Ahaks.... Pastu bila dia buat album client biasanya pendapat beauty diguna pakai... =) Pastu we ols penggemar skuter... Tu yang dah kawen lagi ligat skutering berdua... Orang pun naik pelik... Ingatkan we ols da kawen slow la men moto... Nih tak makin ligat... Hik hik hik... Pastu kalau bab makan majoriti we ols serasi... Tempat yang nak di pegi dua2 pun suka... =) So should be no prob... Cume bila dia makan nasi kerabu beauty akan makan bende lain la sebab nasi kerabu tu memang tekak beauty tak bley terima sampai skang... Tak tau nape... Duk tengok redmummy pun oso tak makan nasi biru tuh.... Hihihihiii.... Cuma de 1 je yang we ols berlainan... Beauty memang kaki kereta but hes not into car... Dats y beauty da slow join the car group tapi untungnya hubby tak pernah halang minat beauty... Dia tetap sokong gak at least salah sorang dari kami noe bout cars... Huiii!!! Dan dia pun kenal semua kengkawan kereta beauty.... Sebab beauty main kereta sejak abis spm lagi so takkan nak buang kawan... Bak kata bb "kita jangan jadi kera sumbang..."... Beauty tak penah jadi kera sumbang oke... Beauty punya kawan dari segenap segala... Kereta, moto, skate board, bmx, yoyo, blogging... So pegi je mana-mana insyaAllah bley join the group sembang-sembang...;-)

Tu lah dia ketagihan beauty skang... Beauty tengah tunggu uncle Mr. Hubby punya family buat party lagik... Sebab everytime diorang buat party mesti ada bbq lamb... Dan sos dia maveles!!! Pandai diorang buat... Lamb lembut tak bebau....;-) To Berx & Mola jangan lupe jemput we ols eh if de party... (muka tak malu) hihihiii.... Oke u ols, beauty nak kemas-kemas meja sat gi nak kuau window shoping (window ke?? ;-p) Daaaa!!!!

Oh yummy!!! gulp!!!! ;-)

No comments: