Friday, March 25, 2011

I cant wait!!!

Yeyyyy!!! Dah abis sesi tazkirah... Now beauty nak bersorak gumbira ari nih ari jumaat... Last day working... Tak sabar nak pi jalan-jalan with Mr. Hubby mucuk and also my kakak angkat... Nak enjoy suka suki sampai lebam..... Weeeeeeeeeee!!! ;-) Malam ni pun kuar gak sebab nak sambut birthday Ghetto Scoot Clan!!! Hoye!! Hoye!!!!

Buat club ku yang tershenta dan tersayang Ghetto Scoot Clan... Happy 7th Anniversary to you... You born with the shine of friendship... If not because of you me & Mr. Hubby are not being together now... May Allah bless us... May our friendship will be together and forever... =) Beauty kenal para-para skuterist dalam ghetto nih since 2005 dimana beauty membantu dalam 1st family day diorang... Alahai bukan buat pe pun... Handle penginapan they ols jek... Masa tuh Mr. Hubby pun belum join diorang nih lagik... Tapi masa tu beauty tak dapat stay and enjoy have fun together they ols bersuka ria berparty sebab my ex boo sangat lah kejelesan... Huhuhuhuuu....;-p Afta dat setahun beauty tak jumpa diorang-diorang nih sampai lah in 2006 beauty bersama mereka balik... Seronok kawan ngan diorang nih... Konvoi sama-sama... Beauty ingat the big event yang kami konvoi adalah ke cameron highland tapi bukan GSC jek ada clan lain pun ada sama... Bergabung serata negeri tak ingat lah berapa puluh bijik moto yang ada... memang gempak abis.... =) now masing-masing dah ada komitmen masing-masing but we still in touch la even thru fb... And tonite kami ada sambutan birthday GSC... Tak tau lah bape je yang dapat hadir janji yang ada tuh merapatkan lagi hubungan kami setelah sekian lama tak jumpa...=) Beauty love GSC so much... Even beauty de join group lain gak but GSC priority ;-) Happy birthday again to Ghetto Scoot Clan.... UNITE WE STAND TOGETHER WE RIDE!!! ;-) Nih sikit pict dari sambutan anniversary ghetto...;-) Start from 2nd anniversary la oke sebab 1st anniversary beauty tak jumpa lak gambar depa... huhuhuu ;-)

2nd Anniversary - Cherating, Pahang
That time beauty tak follow coz de kenduri kat ipoh so Mr. Hubby (masa tu bf ;-p) jek pegi.
3rd Anniversary - Port Dickson
Masa nih Mr. Hubby (bf lagi masa ni ;-p) siap panjat bumbung hambik gambor... ;-)
4th anniversary - Penang
Kami dua2 tak pegi sebab betunang kot masa tuh... hihihiiii ;-p
5th anniversary - Pulau Pangkor, Perak
Masa nih kami Newly Bride... Kire pre-honeymoon laaaa... Wink wink wink ;-)
6th anniversary - Melaka
Masa nih 1st time buat kat hutan banat beauty dera diorang semua jungle tracking... Ahahahaa ;-)

So for 7th anniversary we not decide yet mana nak pegi... Mungkin malam ni ada meeting terus ke about that.... Tak kisah lah pegi mana-mana janji persabahatan kami sampai bila-bila... Amin ;-)

2 comments:

Saya Punye said...

mmg terrrbaaeekkk... friendship never end... :)

misz beauty said...

Memang segalanya terbaek from and for GSC.. belum jumpa lg clan yg betahan lebih lama dr GSC.. clan yg seiringan dulu banyak dah xdak ;-)