Thursday, March 24, 2011

Gigih...

Yeahhh!!! Mari kita cite pasal beauty pulak... Semalam beauty buat dinner Black Paper Lamb... Yes yes!! I know that this is the 1st time beauty masak this lamb... Gigih tau nak buat... Ye lah kalau asik nak makan kat kedai je koyak rabak la laki ai kan... Ni beli 4 keping lamb kat jusc baru rm14 then masak sendiri... jimat!! Walaupun tak berapa nak jadi seperti yang dikehendaki tapi beauty tetap puas hati... So next time beauty akan modified lagik resepi kasi ngam!!! ;-) Semalam complete dengan french fries, coslow... Then Air Rebina (ade kelasssss!!!! ;-p) Mr. Hubby kepenatan semalam sebab last min dia harus bekejar ke Kepong jadinya beauty tunggu dia sampai rumah around 8 pm baru dia sampai then dia rilek rilek dulu baru mamam.... So next time beauty nak cuba masak chicken chop and others... Wish me luck!!! Ahaksss!! ;-p mari tengok rupa home made black paper lamb beauty malam tadi...;-)


Beauty tak dapat hapdet pict terang lagi benderang ye ye ye... sebab card reader lupa bawak... so guna pict dalam iphone jek.... muahahaa!!! Sape ade resepi best best bley la share ngan beauty ye ye ye... Maklumlah orang kata pikat suami melalui masakan... Dan dah tentu-tentu my Mr. Hubby mucuk tuh memang kuat makan dan suka makan... So rajin tak rajin kene gak masak tuk dia sebab dia suka buat muka seposen setengah bila dia mintak orang tak buat.... Even masak maggie yang dia boleh buat sendiri pun dia akan buat muka kesian kalau kita tak masakkan... Adoiii!!! Suami... suami....;-p

2 comments:

Shidarina said...

sis..u gigih masak lamb chop tapi i pun gigih gak sis.. gigih taw bukak blog sis laju2 sebaik sahaja nampak sis buh gambo lamb chop kt fb..manelah tahu kot2 ade tempek resepi.. sekali tiada daaaa...huk2.. gigih taw... =p

misz beauty said...

ahahahaa!! sis pun google je resepi dia yunk!! coslow tu pulak kobis & mayonis je.. french fries beli kat tesco.. ihik ihik ihik ;-)