Wednesday, March 30, 2011

Ghetto Birthday Celebration


Yeaaaahhhh!!!! Assalam u ols... Mari kita taip entry laju-laju ye... Sementara ada sikit masa before lunch nih... Rehat minda jap pening tengok report.... Huhuhuuu....

Okay as u noe last week entry beauty ada cakap pasal birthday scoot clan beauty kan... So last week on friday nite tu memang we ols sume yang berkesempatan dapat hadir bersama bergelak ketawa memeriahkan suasana.... Beauty dapat menyumbangkan sebijik kek jek.... Yang lain makan-makan support sendirik... Ihiks...;-) Itu pun kek hampir bekecai gara-gara dibawa jauh perjalanan ke PJ dengan duk dalam box moto dan si Ira Shafeera menamakan kek itu KEK CORNER BARING.... Ahahahaha!!!! Ada-ada jek cik ira tuh...

Malam tu asalnya beauty kuar sendiri sebab Mr. Hubby ada discussion kat shah alam tapi last-last sibuk dier nak mengekor beauty... Kacau daun jek orang nak single mingle malam tu... Wohoooo!!! Tapi best jugak dia ada tak de lah beauty kesejukan bawak sendiri kan... Dan malam tu kami laki bini dua-dua da plan sharp 12.00am terus gerak balik la sebab on saturday tuh ada plan lain so have to woke up early morning glory.... huhuhuuu.... ujung-ujung tak de maknanya kami balik awal... Akhirnya sampai ke rumah kul 3.00am jugak.... Huahaha!!! Ye lah kan, malam tu tak sangka ramai jugak yang hadir... Dan kebanyakan muka-muka lama... So banyak cerita ceritun dan lawak jenaka yang kuar.... Ihiks... memang tak bley lupa....

Berjanji berkumpul semua kat Bukit Bintang port biasalah kan dah 7 tahun memang kat situ jek titik pertemuan permulaan... Afta semua dah ada kami decide tuk lepaking kat dataran PJ depan Amcorp Mall... So kami pun beramai-ramai (ramai la sangat kan..;-p) berkonvoi ke sana... Sampai-sampai depa tanya... Kite nak makan kek je ke?? Hohoooo... Then decide tuk beli A&W tapi ramei bebenor rupenye orang PJ tak tido malam so kuar balik decide pi beli KFC sebab yang tu pun 24 hour.... Ujung-ujung sampai KFC dan menanti ayam masak Mr. Hubby call kata ujan da turun so diorang semua akan datang ke KFC... And u ols nak tau kami buat kfc tu macam mamak stall... Suka hati je ketawa tekekek-kekek riang gumbira dalam tu... Ade kami kesah bukan de ramai orang pun... kami je yang konker.... =) Walaupun penat nak bangun esok paginya beauty tetap puas hati kerana plan beauty tuk kumpulkan diorang berjaya dan tak sangka ramai yang ada... If not 4 5 bijik je selalu ada sebab masing-masing busy.... Thats wat beauty owest said... Our friendship is NEVER ENDS...;-) Jom layan pict yang ada malam tu....
*
*
*
*
*
*
kek corner baring... hihihi....







Jumpa lagi di next birthday!!!!! Ok Daaaa!!!! ;-)

2 comments:

Saya Punye said...

kek corner baring.. kikiki.. kopi jantan pn ada.. hhihihi

misz beauty said...

ahahahahaaaa.... sian kek akak beli ;-) tapi dap dap dap kan!! ;-)