Wednesday, March 16, 2011

Aci tak??


Hai darling!! well aci tak beauty nak story mory pasal kisah dah basi dah lepas... Aci je lah kan... Ni kan blog beauty!! Aahahahahhaahh... Sengs je kan... Beauty nak cite gak sebab beauty suka dua-dua pasangan suami isteri nih... Rasa sangat jeles... Yang perempuan santek bagai bidadari... yang lelaki ensem la tapi otak weng weng sikit asik buat keje gila... Tengah bersiap pakai baju fengantin pun duk telompat-lompat lagik... Wife dia geleng pala jek... Ihihihiii.... ;-)

Oke lah ekceli diz story berlaku sehari dua hari sebelum beauty di sahkan demam denggi... HuiiI!!! memang masa pi kenduri diorang nih kat Melaka beauty dah pengsan dulu... Beauty pegi sana and juz duk dalam bilik fengantin rasmi katil diorang dulu duk sleep jek... Sebab badan da start panas, kepala berat gila... Cuma masa tuh tak tau pulak kene denggi... balik kl baru tanda bintik2 merah tuh banyak gila kat seluruh kaki beauty yang putih melefak nih... huaahahahah ;-p Tapi memang sadis gila laaa, beauty da planning macam-macam masa nak pegi melaka tuh... Nak jenjalan ngan Mr. Hubby pi jonker walk la, muzium la, pi photo gediks la... Ujung-ujung abis je hubby amik gambor pengantin sume kami pun gerak pi check in kat Mahkota Hotel... Beauty terus melepek kat atas katil tak boleh nak buat apa-apa... Muntah dan sebagainya... Sakit hati betul... Sian hubby pegi kuar carik dinner sendiri nasib ada kawan dia kebetulan ada job kat melaka jugak... tu pun afta hubby beauty dah setel dinner sensorang baru dia sampai... Beauty sepanjang kat Mahkota tuh tak kuar-kuar dari bilik... Haishhhh!! Tak pe lah bb mucuk kan tak de rezeki wifey nak enjoy dat day... InsyaAllah nanti kita pegi lagi... Lap u =)

Oke abis da bebel... asik cite sama jek... muak orang... but DO I CARE!! ahahahaa ;-p jom layan 2 3 keping pict fengantin yang comel tuh... Later beauty hapdet lagik entry nih dengan pict yang dari Mr. Hubby... lupe lak mau mintak...;-p

Pelamin dia simple sangat tapi santek... dinding ijau menaikkan seri..;-)
I adore u la Pn. Billa... sooo chomel.. =)
Okay dah nak siap... mujur depa siap dalam bilik pengantin so dapat la tengok pasangan pinang dibelah dua nih =)

Aaaaa yang paling sedih diorang berarak & bersanding beauty tak tengok sebab duk dalam bilik je menahan sakit =( Pastu nak dijadikan cite Mr. Hubby memang suke suh beauty nyanyi tuk dia if ada karok kat kenduri or event or wut eva... Orang tengah sakit-sakit dia boleh pujuk beauty nyanyi tuk dia... Ujung-ujung dia yang menyanyi... Dia ingat beauty tak perasan suara dia tapi alahai bb oiiii!!! harus lah isteri awak ni kenal sore suami nye yang kumbang ngeng ngeng tuh... ihik ihik ihik.... ;-p Tu lah kan... Hope akan datang punya trip beauty dalam keadaan sihat walafiat... Dan buat pengantin baru dua orang nih... Semoga berbahagia menempuh alam rumah tangga...;-)

2 comments:

Saya Punye said...

saya punye said: Canteknye pelamin dia!! mahu!

misz beauty said...

santek kan!! ;-)