Saturday, March 12, 2011

1st matta fair - 2011

OH oh oh!! hye u ols.. today beauty kefenatan.. tadi pi matta fair kat pwtc cari pakej ke singapore.. ya kami akan ke sana lagi.. bila?? nanti akan diberitahu melalui entry bila sampai sana.. ayayai!! ehehehee... beauty pi ngan gegerls.. konon nak vroom vroom ngan diorang coz lama tak meranggi nek motot ngan diorang but last-last incik photog busy body.. mula-mula dia melambatkan tine beauty kuar pastu da siap sume dia kata "saya antar ayang pi sana la".. haaa ingat dia ada shoot today tapi katanya cancel ganti esok kot... so saya pun mengangkut la semua gegerls saya nek kete sekali kan... heheheeee... dah dapat and buat booking payment sume kat matta fair incik photog merangkap incik driver for today pun menjemput kami dan terus kami mengularkan diri ke bukit bintang... cuci-cuci mata dan ujung-ujung cam biasa 1 paper bag mesti di bawa pulang.. ahaks..

Pastu tadi da antar gegerls balik then hubby juz drive terus ke shah alam... and now beauty kat shah alam menemani bb mucuk transfer pict job wedding semalam... adoi melepet beauty dibuatnye... balik umah ni kompom beauty taido lambat lagi coz nak mengema seluruh rumah... aayayaiiii!! wahai suamiku marilah kita balik awal.. sian kat mak ni noks!!! ;-p

We ols ada trip lagi nanti but lil sis suh book pakej time 2nd matta fair on august nanti... Huiii!! Tahun bejalan sakan ni ;-p mudah-mudahan murah rejeki kami... Amin!!! okay u ols, beauty da nak gerak balik umab da ni.... selamat berhujung minggu ;-)

Post Via - iphone BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

No comments: