Monday, February 14, 2011

Wedding of??

Assalam and hye peeps... Kita bertemu kembali di hari isnin nan indah gitu... indah sebab esok cuti lagi... Muahahaa!!!! Ok lah tamo merapu beauty pun manyak kilije mau buat nih... Curik-curik sikit time jek nak hapdet nih sementara scanner tengah bejalan kan...;-)

Ujung minggu beauty ari tu tak de pape sangat... On saturday Mr. Hubby sibuk di booth phtography yang di buka di Shah Alam Convention Center... Beauty lak busy dengan gym, facial muka dan sebagainya.... malam pulak kami berdua pi jumpa client... ;-) But on sunday memang aktiviti penuh pegi kenduri kendara... Dan dua-dua kenduri yang kami pegi ada selit tema kuning diraja gitu kan...;-)

Okay 1st wedd yang we ols attend Ily & pasangan... Ily is my old school friend... Kawan masa beauty sekolah kat serdang dulu.... Pegi wedding tuh jumpa semua kengkawan lama... Majoriti bakal berkahwin tahun ni dan da berkahwin... Alhamdulillah... Pandai masing-masing merancang... Hihihihiii....;-) Si ily nih orang nya kecik comel ja... Buat Puan Ily, tahniah diucapkan dari kami suami isteri... Semoga berkekalan & bahagia hingga ke syurga... ;-) Jom layan sekeping dua pict yang ada di majlis ily....=)

merpati dua sejoli disinggahsana..;-)
Ily comel!! ;-)
Ntah ape yang fengantin dua2 tengok tuh.... =D
Sis Fiza & Ida... Ida bakal kawen on April and Mr. Hubby will be her OP..;-)
Zura, Beauty, Wawa, Yan & Jaja... Kami semua pernah 1 kelas ;-)

Afta da pi kenduri kami de diskusi with Ida before her wedding sat then beauty pi antar Mr. Hubby ke booth balik coz saturday tuh ada buat appointment ngan beberapa client and alhamdulillah dapat closed!! ;-) Beauty pulak membawa diri sempat pi membeli barang dapur di tesco... Ayayai!!! Saya memang seorang isteri yang sempoi boleh pegi shoping barang sendirian tanpa asik nak mengendeng.... ;-) Mr. Hubby pun suka macam ni so dia tak de lah nak risau tak tentu pasal sangat....;-) Kul 6 lebey gerak dari shah alam pegi rumah ibu mertua ku nak siap-siap attend dinner wedd pulak... hujan selebat-lebatnya... Tapi alhamdulillah masa kat villa tempat wedding berlangsung hujan dah reda ;-) jom layan pict kat sana pulak....

Air ni sedap!!!
Survenir yang comel untuk para tetamu.... =)
The simple pelamin...
Kalau dier buat bentuk burung mesti lagi santek....
Oh meja nih baru beauty sorang duduk masa ni before yang lain menyertai...
The flower gurl yang 3 orang pakai dress... so comel!!! Pakwe tengah2 tu flower boy..;-)
They are so cute!!!
Bunga nih beauty lupe nak kidnap bawak balik!! ahahahaa!!!!
Yang nih anak salah sorang photog...=)
Brides coming!!! Brides coming!!!!
Perarakan dimulakan dengan The Brothers & Sisters....
Roxychick!!! Gojes oke on dat nite!! ;-)
Dan sertai oleh flower girl & boy....
Seterusnya pasangan fengantin yang mavelesssss santek & kacak....
Dan diakhiri dengan pengapit & parents....=)
Nih Mr. Hubby yang makan... padehal before dat dier da bedal bihun sup...
Beauty makan sikit sebab masih kekenyangan... uhuk uhuk...
luas tol dahi dia!!!! hehehehee
makan beradap...
Sisters speach!!! Pengantin perempuan anak bongsu... Dari 4 orang adik beradik perempuan...=)
Her dress!!! Sangat santek!!!!
Sweet kan pengantin... Farid nakal!!!

Aaaaaaa!!!! Jolok jek tekak dia billa... ihik ihik.... =D
Ntah hape lah farid muncungkan tuh...
Guest Card!! Simple but nice!!!
Beauty with the candy!!!
tengok dua2 pakai kasut kuning!!! Superb stylo!!
With girl friendsssss.. ;-)
Mr. Hubby said banyak nye bini farid... ahahaaa sengal bb nih..;-p
Oke time tuk photogediks!!!;-p
manja-manja gitu..;-p
Ayayayiii!!!!
Bila photographers berjumpa!!!
Camera besepah2...
nape ntah ngan bb tuh..;-p
Tu dia SubhiKarim.Com.... Sifu!!! =)
Ntah hape la beauty ngomelkan tuh...
Peace!!!
Baby Ian!!! Dia tak mo tengok muka Mr. Hubby... Ahahah!!! Beauty agah dia elok senyum nampak gusi... geram!!!!

So dats all wedding & hujung minggu beauty.... The rest beauty sangat suka dress pengantin perempuan sebab bunga2 tampal kat baju tuh sangat lah gojes... Kasut diorang pun lain dari yang lain kuning sempoi... Tak de sibuk nak pakai kasut formal cam orang lain... hehheee.... baju roxychick pun santek dengan bunga tampal... oke saya akan tempah 1 untuk saya... ayayai!!! dan paling-paling best diorang punya video ucapan sangat cute & kelakar... slide show pre wedding best!!! congrats to both of them & their family... Buat farid & billa semoga bahagia & berkekalan hingga ke syurga... You guyz RAWK!!!! ;-) Thanx to all family members coz jemput kami..;-) The END!!

4 comments:

norseila said...

Hai beauty ;)

Baru sempat tgk sket blog beauty =) ecely saya xsehat sket after wedding itu ari, now tgh keje. ur frens wedding sgt best! Door gift yg sepatutnye saya kem kat fizzy ada pada saya coz fizzy enggan saya menghantarnya ke airport ;p nti saya kasik okay =)

misz beauty said...

hai seila... =)

ahaaa.. saya menanti kehadiran awak di sini... hehehee... cian pengantin baru demam... dulu kami kawen pun demam seminggu... tekejut agaknya... hihihii....

eh no worries... hadiah saya nak kasi kat awak pun dia xbawak xmuat beg katanya... take a gud care... semoga bersabar menempuh alam rumahtangga... ;-)

p/s8ur wedding pun best!!!

roxychick said...

wah.. thanks az!

banyak jugak amik gambar dalam diam ye.. esp gambar zaes tu. i rasa dia banyak spend time kat dalam dari luar, so, gambar dia memang la sikit je kali ni..

anyway, thanks sebab sudi datang and jadi wakil tunggal hehe.. nanti i nak amik sket2 gambar from here for my upcoming entry (yang tak tau bila nak up tuu)

*esp gambar budak2 tu laaa..

thanks again!

misz beauty said...

Ihihiii... Should be no prob acik... Amik je tanpa kompromi...hehehehe.... Bdk2 tu mmg sgt comel!! ;-)