Wednesday, February 23, 2011

Trick From Mr. Hubby.... Blast Birthday!!!


Morning hye guyz... Seperti yang sedia maklum yesterday birthday beauty... Owh sudah meningkat umoq cheq... ;-p Beauty had a blast celebration with dear Mr. Hubby... Walaupun nakalnya kali nih menyakat sampai beauty nangis-nangis tapi memang macam selalu trick dier selalu menjadi dan tak terduga.... Cissss bedebah!!! Huhuhuhuuu!!! Bila suh janji jangan buat cenggitu lagi dier boleh kata "insyaAllah"... Ayark!!! Siot je kan..;-p

Semalam beauty kene balik awal ada hal urgent then sampai rumah pun dah 4.30... Afta guling-guling ngan tucen mengenangkan rajuk kene sakat ngan Mr. Hubby beauty pi tengok hp yang dah lama kasi warning ada sms masuk... Saje beauty lambat tengok sebab majuk ngan dia...;-p Pastu afta tengok sms terus senyum sampai telinga!! Wahahahahaa!!!! So cepat-cepat capai camera...;-p Jom jom tengok kisah beauty dapat present..;-)

Dimulai dengan sms.... Dari suami terchenta.... ;-)
*
*
*
*
*

Pastu terus capai kunci kete... And sempat snap sedas pict kete buwuk beauty nih..... heheheee ;-p
Pastu carik kotak tisu gucci beauty kat belakang kete.... Then bertambah lebar senyuman beauty.... Ayayai!!! ;-)
Taraaaa!!!!!! Wowwwiiii!!!!!
Terus masuk umah bedebar-debar nak bukak present...;-p
Bukak je warapping paper dah melompat tengok tulisan ni!!!!! Weeeeeeeeeeeeeee!!!
Banyak tol... Ngan wrapping, ngan kotak luar pastu de lagi 1 box...;-p
*
*
*
*
*
*
*
taraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaa!!! Suke suke suke!!!!!

If u ols nak tau last week pegi butik kat pavi carik kaler nih tapi sangat sedey kaler purple nih dah tak de... Yang tinggal stock kaler itam je... Pastu beauty usaha pulak pi cari online... Semua sold out and if nak pun pre-order yang sampai nya dalam 3-4 minggu kemudian... Beauty sangat sedih.... Pastu Mr. Hubby pulak dier pun da bekenan sangat ngan kaler and design nih so dier tak nak beauty cari design lain... Kalau boleh nak yang macam ni jugak... So beauty dah frust gila tak tau nak kata apa.... Uhuk uhuk uhuk.... Bila tengok je jam ni dalam kepala beauty banyak gila tanda soal... Bila dia beli, cam mana dia boleh dapatkan jugak kaler nih, dan design nih... Bila pulak dia masukkan dalam box gucci tuh.... Yeaahhh!!! Inilah suami saya... Yang sangat tak terduga... Dari mula kawen sampai sekarang, beauty tak penah boleh jangka ape yang dia akan buat... Sangat menyentuh hati & perasaan... Cheee wahhh!!! ;-p Apa pun thanx sangat kat suami saya yang sanggup cari juga ape yang wife dia suka... (sampai sekarang oke dia tak bagi tau dia buat special order ke hape kat butik)

So dalam kul 5 lebih siap-siap nak pi dinner ngan hubby sebab dia kata jalan maybe jem sebab hujan so jumpa terus kat tempat dinner... hape lagi beauty terus pakai jam tangan baru la...;-p


Lalalalala!!!! ;-p

So yesterday tempat yang beauty pilih adalah Ole Ole Bali.... Mr. Hubby tanya kenapa tak mau pilih TGi ke, Tony Romas ke.... Entah la beauty duk bekenan nak pi situ lagi dari yang lain... Ye lah asal besday makan western... So nak tukar lain dari yang lain...;-) Bak kata Mr. Hubby saya "ikut suka sayang la... sayang nak makan kat mana pun.... nak kepala GAJAH sekali pun dia akan turutkan"... Hui!!! Mintak kepala gajah betol-betol baru tau...;-p

Yeah... Ole Ole Bali... Sampai kakak angkat beauty ingat beauty da sampai ke bali... Muahahaa...
Candle with Flower... Beauty memang suka candle-candle nih... ;-)
Pastu amik pict kanda mucuk!!! ;-p
Pastu chubby wifey ;-p
Lalalalaa... wink wink ;-)
The Food!!! So yummy & sangat banyak.. kenyang... Beauty tak dapat habiskan pun.... Erkkk!!!
ouhhhh!!! ;-p
Alamak ter blur!!!
Oke la janji ada...;-)
Suke wat muke cenggitu..;-p
Yeyyy!! Bejaya suh orang amikkan pict kami..;-p
Ini antara survenir yang ada dijual di sana...
kami akan datang lagi...;-)
Satu lagi snap before balik.... ahaks...;-p

Pas abis mamam pi jenjalan dulu dalam sunway tuh... Pas da fenat jalan kami bepecah masing-masing pi kat motot ngan kete and jumpa kat umah... Ihihihiii.... ;-) Sebelum beauty lupa... Bukan beauty sorang je dapat hadiah... Mr. Hubby pun dapat hadiah..... ;-)

*
*
*
*
*
*
*
tanda terima kasih saya buat kanda coz being such a great hubby for me ;-)

Syukur pada Allah swt kerana mengurniakan kebahagian kepada saya ini... Mudah-mudahan kebahagian ini akan berkekalan dan berpanjang hingga hujung nyawa kami... Amin ;-) aaa ni belum jumpa mummy & lil sis... Ahaks... Cant wait!!! ;-p Oke u ols.. Daaa!!! ;-)

10 comments:

hbo said...

hmm.. acik pun nak lah jam tu... tulun bagitau kat incik suami yerk! hahahaha...

misz beauty said...

ahahaha!!! nanti kite bagi tau kat incik suami acik ye ye ye... incik abu bakaq supaya belikan acik jam cenggini ;-)

Puan Jiha said...

happy bday beauty ;)

misz beauty said...

tq puan jiha ;-)

norseila said...

Dear, happy reading this, sampai I senyum sorang2 kat opis. ahaks. Sgt surprise! Tp i rase sume org laki ni suke sgt wat surprise ;) Kalo i mmg pening nak pk, ape surprise nak buat, sometime jadik, sometime xjadik...Nice watch. I love purple!

misz beauty said...

ihik ihik... i sambil created diz entry pun duk senyum2 lagi ingat kisah semalam... hihihii... tu lah kan... pempuan ni susah nak buat surprise sebab laki nih cepat sangat bole teka kadang2 jd sakit hati jek... ekekekkekk... i love purple too dats y dapat purple... tp kalo merah ade i prefer merah... ihihii...;-)

ahmad said...

tu la...lelaki nie penuh dengan kejutan..hahaha

misz beauty said...

eleh... kejutan BENDE lain pun ye jugak kadang2... huiii!!! sama2 lah kite kejut mengejut... dia pun tekejut dapat hadiah CK tuh... hihihiii ;-p

Orked said...

wah, bestnya hadiah! jam idaman saya jugak tuuu... but i like the red one. tapi tak beli-beli pun sebab... ntah... dok bertangguh-tangguh. sekali awak dah dapat dulu. bestnya! kalau orang yg pergelangan tangan kecik sesuai tak? muka jam tu besar, kan?

misz beauty said...

Dr Intan @ mummy orked - red one tak cantik la Dr. Intan coz merah dia merah hati so tak striking... heehehehee... jam ni best... tak besar dan tak kecik... Dr. Intan pun sesuai pakai =)