Monday, February 21, 2011

New Family...


Assalamualaikum & hye u ols... Aaaaaa beauty tak de cite panjang-panjang diz time.... Sebab macam biasa hujung minggu pasti akan seronok.... Saturday kanda bawak pi jenjalan shopping mamam.... Malam pulak kami berdua blanje mummy, daddy & lil sis mamam satay feveret Willy Satay!!! Huhuhuhuuu.... Sunday pulak pi tengok baby baru dalam family kami.... Congrats to Cik Ali & Cik Yan for new baby born... Ya Allah sungguh comel dan indah ciptaan Allah... Another baby girl for them... And yang eksited nye ai ngan lil sis ai la... Ahahahaa!!! Silap-silap beauty yang tukang shoping baju diorang...;-) kanda tak sempat nak tengok sebab sunday tuh dia ada shoot pre wedding client.... tapi we ols da plan nak hambik baby potrait for diz new little girl...;-)

Yeaahhh!!! Ini dia the little yummy gugurl.... Ihihihi... Gewam!! Sepet anak jopun!!!;-)

Baby no name yet.... Nanti da tau beauty kasik hapdet... To baby welcome to our big family.... We love you so much!!!! ;-) Oh ye!! Sebelum terlupa... Happy Anniversary to my dear lovely auntie & uncle... Cik Nah & Cik Burn... May Allah bless both of you and your two heroes....;-)

2 comments:

MaMaHakim said...

semalam pun k.wan dpt anak buah baru gak...
kat hospital ampang
baby boy....
yang kita-kita nih...
bila nak berbaby lagik??
*
*
*
dear,got typo error....*new born baby....not new baby born =)

misz beauty said...

HEHEHEE... insyaAllah planning diz year pasti terlaksana... mudah2an Allah bersama kita...;-)

kak wan, dalam blog nih sangat banyak typo... sengaja atau tak sengaja... belasah je janji orang faham.. kadang2 bahasa melayu pun duk tebalik2... ekekekeee ;-)