Thursday, February 24, 2011

Kucen Saya Pregnant??


ohohoooooiiii!!! tu pun nak kecoh kan... Ekceli beauty nih bukan tau sangat bende-bende nih... Now pun tengoh fening-fening lagi pikir pasal si kakak sekor tuh.... Manjanya ngan daddy bukan main lagi... Alkisahnya afta kejadian rogol tempoh hari... Beauty tengok dia memang tak kuor umah dah... If kuar pun akak duk atas bumbung rumah untuk mengelak dari kucen jantan yang menggatai tuh.... Hui!!!

Beauty baca redmummy.com punya entry about her kitten tu... Apa yang dia cerita sama jek dengan kisah kucen beauty nih... Kucen beauty sekor nih memang badannye cenggitu jek tak besau dan tak kecik... But lately tengok perut dia macam keras sikit and nenen dia mengembang.... Pasal nenen tuh daddy nye lah yang perasan sebab dia yang rajin belek si kakak... Me pulak selalu belek si abang and adik.... Sampai one day Mr. Hubby said "sayang... nape nenen si kecik nih mengembang??'... ah sudah... maybe dier da besau kot tu yang mengembang... adoi pening-pening... kalau betul dia preggy harus lah bertambah kucen di rumah ai dan semakin fening la ai... Daddy nye memang la suka... Sebab yang mengadap kemas umah mummy jek... Yang ada ni pun kadang-kadang menggila tak tentu pasal habis pecah barang kat rumah.. Huuuiii!!!

If de sesapa tau simptom-simptom kucen preggy sila-sila lah sharing kat sini ye ye ye.... alahai kucen... kucen....;-)

haaa tengok tuh... tak de macam preggy pun kan?? tapi bila dier duduk peyut dier nampak mengembang... tapi paling ketara nenen dia la... huiiii!!!

No comments: