Friday, February 11, 2011

CNY Holiday Part 2...

Okies... Sampai ke part 2... Kali nih siaran tergendala dari Aloq Setaq... Ayayaiii!!!!! Pepagi dah dikejutkan oleh mummy on friday tuh katanya nak terus gerak pi Langkawi... Ape lagi membebel sebentar lah mulut puan beauty nih memandangkan sebenarnye bende lain yang dirancang... Tapi folo gak la... Sian kat Cik Nah rayu-rayu tak yah pi folo mummy namun pe kan daya saya hanya folo orang... =( But oke lah beauty tak penah sampai tempat-tempat yang mummy & daddy bawak... dulu pi aloq setaq pi pekan rabu ja... Ahahahaaa.... So jom layan pict di aloq setaq oke...;-)

1st time datang sini...
we love it...;-)
adik posing dulu...
pastu along... hehehhehee =)
Dalam lift nek atas... katanya ada 88 tingkat je.. atas sekali restaurant...
tak de lah tinggi sangat cam KL tower.....
tapi jadi lah dari tak de..... walhal KL tower pun belom naik... ahaks...
berlatar belakangkan pekan aloq setaq...
sayup je even panas...
ni bukan merpati... ni angsa 2 sejoli... muahahahaaaa!!!
lil sis & granny....
grand doter & granny... ;-)
mummy merah mak nyah!!! ;-p
Sibling!!!! Ayayai!!!
We LOVE each other... Juz two of us..;-)
Pemandangan Alor Setar
Family!!! Bb jek tak de =(
Ala-ala paparazi candid gitu...;-p
sedap angin bertiup!!!
adik senget!!!
US again....;-)
Mummy & Lil Sis
Replika Menara
Adik said "ade ai kesah panas!!" ahahahaa...

Sempat pekena Nasi Kandaq Pokok Ceri... but i think nasi kandaq kat PJ lagi maveles!!! Huhuhuhuuu.... Tak pe la orang blanje pun... Ihihihiii... Syukur Alhamdulillah.... Afta dat kami terus menuju ke Kuala Perlis nak naik feri.... Kawan daddy punya lah pujuk suh stay kat sana at least 1 day pi kebun dia bagai... But we so sorry uncle... InsyaAllah next time kami datang lagi naaaaa.... ;-) Sekian untuk kali ni... Jumla lagi di part seterusnya....;-)

No comments: