Thursday, February 03, 2011

Berada Di Utara...

Assalam and hye dear peeps... 1st of all Happy Chinese New Year for all chinese kat seantero dunia oke.... Diz time beauty and family celebrating CNY kat Penang... Sangat bernasib baik perjalanan kami smooth jek tanpa jem atau melihat eksiden... Dan paling tak best nya diz CNY beauty is not with Mr. Photog a.k.a suami kesayangan.... =( Biasalah kan cuti-cuti macam ni rezeki untuk hubby shoot akan penuh.... Uwaaaa!!!!!! Sedey gila malam tadi nak tido guling-guling sampai kul 4 am baru tido... Sebabnye hubby tak de kat sebelah... Biasa everyday dia akan pengacau beauty yang terulung... Kacau beauty tido kacau beauty tengok tv... So dah terbiasa jadi malam tadi rasa sunyi...=( Then today bangun pepagi tak dak nampak muka comel hubby kat sebelah.... uhuk uhuk uhuk....=(

Okay stop cengeh-cengeh cam nih.... Kang menyampah lak orang nak baca lagik... Muntah ijo lak.... Walaupun "ade ai kesah??" mueheheheeee...;-p

Today our family will having bbq at nite... Siang nih tak tau la mummy & daddy plan nak pi mana kan.... I'm just following them jek... Memang rasa bujang betul la kali nih.... Ye lah duk seat belakang berdua jek ngan lil sis... Maklumlah sibling ada dua jek so tak de lah meriah sangat.... But kami sonok sibling sikit.... Baru manja lebey... Muahahahaa!!! ;-p Tadi sempat on call with Mr. Hubby dia kata siang nih dier shoot Moto GP kat Sepang dulu then malam nih akan terbang ke destinasi wedding yang akan di shoot... Hope everything is fine... Buat suami ku yang terchenta... "b jangan lupa mamam oke.... jaga diri baik-baik... lebiu so much!!!! and i miss u"... (oke cengeh lagik...=() For dear pengantin Cik Seila (bakal puan menjelang esok ;-p) selamat pengantin baru in advance.... Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat yang shomel macam awak...;-)

Oke lah beauty nak melayan hero-hero auntie nih then helping mummy kat dapur before kuar.... Happy holiday u ols... Daaaa!!!!! ;-)

No comments: