Monday, January 24, 2011

Won Free Voucher From Prudential

Waaa... Balik-balik umah cek box surat tiba-tiba ada satu sampul tertera nama Mrs Azniza ye ye ye... Excited bukak sampul coz ada nampak lambang prudential tapi hati masih tertanya-tanya bila masa ai apply insurans nih... Huhuhuu... ;-) so dengan perasaan excited dan ragu-ragu bukak terus nampak surat beserta voucher free jusco tu kan... Wahh!! Best best!! Even jumlah tak de banyak mana tapi ni pun da cukup rasa riang gumbira.. At least bley buat topup untuk beli baju ke kat jusco kan... Heheheee... ;-) neway big thanx to Prudential... (pict voucher esok la beauty haplod ye coz cane ntah nak haplod guna iphone ni.. Huhuhu)

Pastu tadi mintak kat bos balik awal sikit coz nak pi antar kete gi sepital... Tak tau la kene cucuk ke kene tukar abdomen ke... Hehehee... Pape pun minak-mintak lah kawan uncle beauty tu dapat siapkan kete beauty cepat-cepat... Da nazak sangat sian dia... Malam ni detim ngan Mr. Hubby nek motot je la ye... Beauty nak banje dia mamam da lama ak banje dia kan asik dia je banje Mrs. Wifey nih... Huhuhuhuu... Oke u ols... Selamat beristirehat... Malam ni de awan dania so kene carik port yang de astro bukak awan dania la kan... (maam ade je ;-p) ye lah nak tengok kat umah belum tentu sampai awal nak tunggu kete siap lagi... Ok u ols!! Daaaa!!!!! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

No comments: