Thursday, January 20, 2011

Spread The Love Award!!!

Okay today entry auto publish ye memandangkan esok cuti-cuti thaipusam... beauty nak pi join diorang cucuk-cucuk (hambik pict je oke!! tu pun belum tentu ado!! ahahaa).. Beauty nak jawab tag from cik adik Najwa yang comel... Tq dear for diz tag..;-) Jom layan..;-)


1 :: Sejak bila mula berblogging?
okay my 1st entry was in 14 April 2006..
Waaa da lame eh tak sangka...;-) Neway this date is 1 week before bertemu dengan Mr. Hubby... huhuhuhuu

2 :: Mengapa berblogging?
mulanya beauty berblog nih adalah atas ajakan my lovely auntie HBO... harus asik suruh bukak blog je online diary katanya and masa tu memang blogging nih tak berapa femes pun... orang yang view blog pun sume orang yang kenal ngan kita and tau if kite bagi tau...;-) Hari-hari dier suh hapdet tapi beauty tak tau nak hapdet ape sampailah berkenalan ngan Mr. Hubby... And start from dat moment blog nih tak putus-putus berhapdet... And mostly adalah tentang kisah beauty sendiri dan kami berdua... Haaa!! kalo nak tau cam ne kami jumpa sampai la kami sekarang rajin-rajin lah view from the 1st entry ye... Muahahahaa!!!! ;-) Dan skang nih da tebalik my auntie pulak yang blog nye tak berhapdet... Setahun sekali je gamaknye...;-p

3 :: Selalu wat n3 mengenai apa?
Macam-macam lah... Bley view by kategori kat sebelah kanan tu ye ye ye... Mostly macam biase tentang Mr. Hubby & Mrs. Wifey la... So jangan muntah darah ijo ye ye ye... Da kate online diary...;-p

4 :: Suka blogwalking x? Sebab?
Suka... Tengok gelagat entry orang & yang penting bley blogshopping!!! I likeeee!!! ;-)

5 :: Apa pendapat mengenai pemberi award?
Beauty tak berapa kenal makwe nih but shes so kind to give me this award even do not knowing me so much... But dun wory dear... Sissy will always blogwalking to your blog to knowing u well..;-)

Ok done!!! Seb bek tak banyak soalan... Heheheee.... Beauty nak tag kat sume yang kenal beauty ye ye ye... Daaaaa!!!! ;-)

2 comments:

Shaheila Malek said...

Nice.... ^^

misz beauty said...

TQ ;-)