Tuesday, January 25, 2011

Selamat Tinggal Sayang...

Salam peeps... Hui!!! Tak tau nak tepuk tangan ke nak kesian ke nak ape-ape je lah... Tapi yang pasti mesti ramai yang suka berita perpisahan antara Fasha & Jejai ni kan... Huhuhuuuu... Semalam gak Jejai wat pengesahan dia clash ngan si ex girl dia tuh sambil menegaskan bahawa Nora Danish yang comel lote tuh bukan dalang... Huhuhuhuuu...

So gambor nih hanya tinggal kenangan... Kredit to Harian Metro

Untuk cerita ceritun yang details anda sume bley lah baca sendiri kat Harian Metro nih ye ye ye... Semoga kedua-duanya mendapat kekasih yang lebih baik afta diz... Dan buat fasha sekali lagi NO KOMEN!!! Anda lebih tahu anda siapa... Dan yang best sekali buat Nora Danish nama anda da bersih... Sila kekalkan kebersihan itu.... ;-)

Buat diri sendiri dan semua... Ingatlah bahawasanya pembalasan dari Allah itu tak perlu tunggu lama, sekejap je Allah tunjukkan kekuasanNya... Dulu kau merosakkan hubungan orang lain dan sekarang diri sendiri menerima nasib yang sama walaupun dari cara yang berbeza... Allah Maha Besar... Allah Maha Mengasihi insan yang teraniaya... =)

10 comments:

Anonymous said...

uisyyy... pedas3.... but nice entry babe...... tuhan skrg byr cash je... xperlu gune card crdt bagai kannn...
pengajaran utk kte3 di luar ni... buat baek berpada2... buat jahat sekali j xpe... jgn oopps terlebih sudaaa.... agagagaga

yanaz shin min

misz beauty said...

ait... puan yanaz in da house...;-)

ye lah dear... now Allah bayar cash je tak dak buku2 5... buat jahat sekali je masa bujang... ahahahahaa...;-)

Shidarina said...

Sis, i likeeeeeeeeee... tihihi =p

Aritu bagai nk rak MENGAKU kat tv YES! THATS TRUE I AM WITH HIM..

now wat hapen....? huhuhuh

Nora Danish.. I love ya! May Allah bless u n ur child.. =)

misz beauty said...

haaa tau xpe... pastu asik jawab NO KOMEN... NO KOMEN... ingt artis hollywood playwood ape... huhuhuhuu....

sis suke nora danish macam babydol... =)

lovefeboclucious10 said...

sgt suka...!!!
1000x like!!..huhuhu...
artis pling rendah moral!
asyik "no komen" je kan?!
stereotaip!!

misz beauty said...

Love - yes dats true... Tu mesti dia ngah meraung nengok pict nora and jejai family kat jepun kan... Heheheee

mummY2Y said...

pdan muka..hahahah,,mak suker..

misz beauty said...

muahahahaa... siot je kak watie... ramai kot yg suke... hihihii ;-)

rose said...

hahahaha akakkkk suka sgt.. dan ke yerr.. hahhahaa

misz beauty said...

ayayai!!! ;-)