Tuesday, January 04, 2011

Sedap je.....


Salam and hello peeps... Aaaaa... Hari nih beauty nak masukkan kesah tentang kucen-kucen beauty & mr hubby... Yang sangat manja dan nak sedappppp jeeeee... ;-p

Ye lah mana tak nye... Tido nak atas tilam, atas sofa, atas kusyen... Pulak tu Mr. Froggie Johnny beauty pun selalu jadi mangsa tempat landing they ols... Aish!!! Siot je kan... ;-) Kalo tido lak tu telentang-telentang buat beauty & mr hubby geleng-geleng kepala dan ketawa... Ihihihiiiii.... Menghilangkan stress dan kengkadang stress jugak tengok diorang... Sebab ada kala diorang tengah hyper aktif abis sume benda dilanggar gara-gara main kejar-kejar sesama sendiri.... Habis candle glass beauty pecah sebijik hari tuh... Hangin ai noks.... ;-p

Jom jom tengok aksi depa bile tengah taido....;-) Haaaa... Nak bagi tau tiga-tiga ekor anak-anak dibawah ini adalah peneman beauty di rumah tatkala Mr. Hubby tak de disisi.... ;-)

Nih ari jumaat last week... Daddy tak de sume teman mummy tido... =)

Nih malam tadi... sume kat tilam dier je sibuk landing atas Mr. Froggie Johnny mummy...;-p

Ah ni memang suke wat aksi cenggini...

Pastu tido nak tempat empuk jeeeee....=D

Begitulah aksi-aksi si manja kami... Kalo time manja cenggini memang syok tapi kalau time wat perangai kasi hangin satu badan jek... Huhuhuhuuu... Pastu skang nih banyak lak kucen yang singgah umah kami... Agaknye tuan depa tak kasik depa makan agaknye... Erkkk!!!! Xpelah mudah-mudahan bela diorang nih murah rezeki kami...;-)

1 comment:

tigrismalaya said...

owh da lamer xbela kucen..
teringin tapi malas nak urus berak kencing dia..huhu