Monday, January 31, 2011

Sakit + Sedih + Seronok

Assalam guyz... Semoga hari nih hari yang baik tuk semua... Walaupun hari hujan dari semalam dan tak nampak matahari... Pada mangsa-mangsa banjir di johor, melaka dan sabah... Semoga bah di tempat anda cepat surut & tiada kemalangan jiwa berlaku lagi... Amin

Okay 1st of all beauty tak berapa la nak de mood story-mory nih... Bukan pe tetibe kepala beauty bengal sengal cengkodok basi lak ari nih... Sakit tahap gaban noks... Dah telan ubat masih lagi sakit... Wut to do... Bila migrain menyerang dia da tak kesah dah... Kene panas pun sakit... Kene ujan pun sakit... Minum kafein lagi lah sakit... Serba tak kena... Rasa nak nangis pun ye.... Erghhh!!! Tak pe lah, orang kata sakit tu penghapus dosa kecil... InsyaAllah Amin....

Haaa ni la gayanya beauty ari nih asik picit kapla jek... Pict kredit to fotosearch...

2nd news... Beauty's family masih dalam mood sedih kehilangan fox kesayangan adik beauty... Dan yang penting kesayangan mummy jugak sebab mummy beauty nih penggeli even ngan kucen tapi dia dah jatuh hati dengan kemanjaan dan kecerdikan baby fox tu... Urmmm... No words... Tiap-tiap kali teringat hati beauty akan tersentuh dan bergenang air mata... Malahan lil sis beauty terjaga malam mencari fox nya nak buatkan susu last-last baru sedar dah tak de... Mummy pun macam tu sebab every morning mummy yang buatkan susu tuk dia sebelum mandi nak pi keje... before dia pergi mummy kata dia cium-cium adik... Macam tau tau nak pegi... =( Oh oh.... Kenapa mesti wujud perpisahan begini tatkala semua sedang gembira... Dear rapunzel, we loved u so much... =(

Rapunzel in memories.... (dia jantan tapi ekor sangat panjang then our Mak Long call him rapunzel)... =(

3rd news... Beauty will get something yang beauty idamkan... Later dah dapat di tangan akan di review oke... Thanx so much to dear Mr. Hubby... Thanx sebab disebelah saya tika saya sedang bersedih... Dan sentiasa nak menceriakan isteri awak nih.... Masa dapat tau rapunzel ilang lagi dia da susah hati tengok isteri dia nangis-nangis... Then bawak beauty kuar tenang-tenangkan hati walaupun tak la tenang sangat coz ngadap jem kat shah alam tu... Hui!!! Tapi ilang gak ingatan tu buat sementara.... Bb, You are my greatest King of My Heart... Loved u so much much much!!!!

Sekian tuk hari ni... Doakan beauty punya sakit kepala sembuh ya... Love u guyz!!

2 comments:

Shaheila Malek said...

Hope miszbeauty cepat sembuh ye ^^

misz beauty said...

Tq dear...