Friday, January 28, 2011

Restaurant KL Wajib Ada Wifi 2012


As Salam buat semua kengkawan beauty.... =) Semoga pagi jumaat yang indah nih lebih indah dengan berita terkini beauty dapat dari akhbar Kosmo ari nih... Hehehehee...

Seperti tajuk entry nih so next year semua kedai-kedai makan kat KL akan dilengkapi ngan wifi... If diorang tak laksanakan lesen perniagaan akan di GANTUNG!! Muahaha!!! Seronok la anak muda mudi skang kan... Da tak yah guna broadband or wut eva... Duk kedai minum berjam-jam mengadap intenet jek... Dan afta diz memang semakin boring la kehidupan rasanya... Ye lah selalunya orang gi makan sambil sembang-sembang ini makan sambil ngadap wifi... Almaklumlah semua handphone skang ni kan majoriti dilengkapi kemudahan wifi ni jugak.... Ermmm... Ape-ape lah... Yang penting beauty memang pantang if kuar ngan sesape pastu orang tu asik nak ngadap handphone jek... Bek tak yah kuar kan.... Nak jawab sms sekali sekala or view notification fb sekejap-sekejap boleh la... Ini sampai bejalan tak nampak tiang asik ngadap phone memang kapla gongga la kan... Huish!!!

Ada baik ada buruk sebenarnye berita nih... Berita baiknya akan memberi kemudahan untuk sesapa yang tak mampu untuk guna broadband or billing phone la kan... Buruknya pasni susah la nak dapat meja dalam kedai makan sebab semua orang duk lama-lama kat dalam kedai makan ngadap wifi... Uhuk uhuk... Pastu makan senyap sunyi orang ngadap hp jek... Hish!!! Pape pun kita tetap sokong kerajaan nak buat penambahbaikan untuk negara kita.... Malaysia Boleh!!! ;-)

berita selanjutnya bley pi tengok kosmo oline k...;-)

p/s* untuk peminat Yuna - SAH YUNA BERCHENTA DENGAN QI ;-)

No comments: