Friday, January 21, 2011

Perut Muncit...


Ahahahaaa!!! Entry nih bukan khas buat saya... Nih khas buat Mr. Hubby saya... Ayayai!!! Skang nih peyut dier da muncit... Ekekekeee.... Pulak tu if nek moto dier budget peyut dier kempis pi tarik nafas dalam-dalam... Pastu da tak larat nak tahan nafas terus muncit balik... Wahahahahahahaha!!!!!!!!!! Adoiyai!!! Tapi saya suke!!! Sebab bile nek motot sesama saya suke picit-picit peyut dier lembik je... Ihihihiii.... Pastu bile saya gelakkan dier, dier pun kempiskan balik perut dier sambil wat muke machoooo!!! Huahahaa!!! Adoi!!! Tak bley tahan nak gelak sambil taip entry nih pun duk gelak sendirik lagik.... Huhuhuhuuu...;-)

Inih pict dier sibuk nak suh amik gambor dier... Sambil mengCOVER peyut... Badan pun da berisi... Tak pe sedap feluk.... Ihihihiii ;-p lagipun orang kata tu tanda bahagia... ;-)

Tak pe la bb, kite sama-sama naik... Tapi ayang awak nih da start pegi gym... So sory la ye ye ye pasni da tak geng ngan bb lagik.... ;-p

Suami saya sangat kuat makan... Hari-hari mau makan.... Makan hari-hari... Kalau saya masak 3 pot 1 hari pun boleh clear sebab dier makan ulang-ulang... Aissshhh!!! Hilang penat lelah saya tengok dia menghabiskan semua....;-) So today dinner nak masak ape ye tuk bb saya??? Belom tau lagik.... Esok pulak?? Belom tau lagik... Kene bukak peti ais tengok barang baru boleh create... Ihik ihik ihik... Ingat nak singgah pasar malam kejap hari nih beli sedikit bahan lagi... ;-) Seronok kan bila suami suka masakan kita?? ;-) Tak sabar nye nak beli microwave.... Da gatal-gatal tangan nak bake cake... Da terasa-rasa nak buat puding telur... Nyum nyum... Hujung minggu nih saya kene keje & Mr. Hubby pun kene keje... Menambah pendapatan keluarga...;-) Selamat bercuti u ols.... Daaaaaaaaa!!!!!!!!!! ;-)

6 comments:

Shaheila Malek said...

nak ikot g gym, bdn ni pun makin naik.. TT

misz beauty said...

Jom jom!! Join fitness ngan beauty... Diz monday beauty da start and hari2 ade kat sana ;-)

mummY2Y said...

lawaknye camel muncit!

misz beauty said...

ihik ihik ihik... tau tak pe kak... tu pun ngaku taf lagik... ehehehe =D

Jojoe said...

hati bahagia dan gembira mestila muncit..hehehe...mcm jojoe jugak..haha

misz beauty said...

ahahahaa... tu lah kan... beauty pun sama.. ni nak kembalikan bentuk spt asal ni gigih nih..;-)