Thursday, January 13, 2011

Perhimpunan Skuter Kebangsaan 2011

Salam and hye peeps... Aaaaa baru bekesempatan nak hapdet blog... Adoi!!! 2 hari tak keje ngadap fb je kat umah and main-main ngan kucen... Tangan kaki vengkak gara-gara asik bejalan sabtu ahad... Hohohohooo... Okies tamo cite panjang.... Macam sume orang tahu last week ada Perhimpunan Skuter Kebangsaan... Behabisan melayan kengkawan datang dari JB, Penang, Melaka, N9, Terengganu & Kelantan.... Fenat woooo jadi tuan rumah...;-) Okies jom layan pict la... Kan gambar bisa menerangkan kejadian... heheheee.... Sume beauty hambik random pict je sebab pict tersangatlah banyak... Ayayai!!!! ;-)

Nih 1st day on Saturday... Bekumpul di Sup Meletop Cheras menanti para-pari SRF Motorsports semalaya berkumpul.... =)

Nih Mr. Hubby saya bersama si Edy Berry berbaju merah...;-p

Nih pulak Mrs. Wifey aka Beauty bersama Yuyun aka Tunang Lan ;-)

Before pi PSK bawak depa jalan-jalan... =)

Separuh da pegi PSK dulu...=)

Mr. Hubby & Ikmal.... ngade!!! gediks!!;-p

Oke saya pun nak gediks jugak...;-p

Masuk dalam da pusing-pusing layan big apple donut... yummy!!!

Oke saya tak boleh tengok camera!!! ahahah!!!

Ntah hape yang kami suke sangat....=D

Mirul tak habis gelak lagi...;-p

Before pegi tapak PSK...=)

Sampai tapak PSK jumpa ngan Ghetto Penang pulak... Begambor lepas rindu la kan...;-)

Okay bb pun nak masuk join jugak...;-p

Pastu diarah park moto depan stage...=)

Ghetto!!! peaceee!!!!

Barisan 8 dari Penang....;-)

SRF JB..=)

Gini le gaya nya bile da bejumpa...;-p

Wanie , Flip & Ira si gadis pantene...;-p

Sibuk je flip menyelit gak...;-p

Tengok sape nye tangan gatai sangat tu...;-p

Uiks sowi Mon buat gaya menggoda... ahahahaaaa ;-p

Cian SRF nak posing gak... hehheee ;-)

Afta da antar SRF balik ke pangkal jalan beauty & hubby balik umah rest jap then tengah malam sambung lepak ngan Ghetto kat SS2 Kelana Jaya.... Uihhh mase tu montot saya da ngilu sengal sengal ubi nek moto satu hari...;-p

B sibuk men PSP..

The Ghetto!!!


Okay abis 1st day sambung hari ke dua.... Awal pagi da bangun Mr. Hubby kejut ajak bekpes kat luar.... Last-last kitorang bukan bekpes tapi brunch teros.... Sebab da tau if sampai tapak nanti ntah bile nak mamam....;-)

Sampai-sampai beauty pi lepak ngan dak race moto dulu.... ;-)

Nih barisan moto yang di bawak oleh Keberg & Hafiz =)

Nih pomen... hehehee... Mir =)

Dah tak rupe skuter... Nih Suzuki V1 ye tuan puan...=)

Nih pulak My Love... Eh silap My Bro... The Rider... Hihihiii..;-)

Okay siap-siap tuang minyak race nak start....

The Motot & The Arai

The Chubby Wubby Mrs. Wifey =)

Sesi panaskan enjin... Sampai wili wili ...;-p

Nih from bengkel S.O.S

The Keberg!!!

The Hafiz...

My BB yang tunggu time nak shoot...;-p

The Rider with the Mechanic Group...=) yang kanan sekali tu menempek je tau..;-p

Pastu yang lain pun datang menyerang.... Gile gambor!! Ahahahaa!! ;-p

Pas kategori V1 setle beauty pi minum dulu ilang dahaga bersama pakwe lain la kononnya... Ahahahaaa.... Alih-alih somiku muncul.... Sibuk je dier tuh... Baru nak feeling feeling single mingle gitu kan... Tak bagi can betol...;-p

Okay saya tau senyum sampai tak nampak mata... Ihihihiii ;-p

Si dhani dengan muke nyet!!! ;-p

Ntah hape la yang lan nak bagi tau kat bb tu...;-p

Pemandangan dari tempat minum

Pastu da abis minum sambung jalan-jalan tengok auto saloon... Kali nih beauty tak de mood nak amik pict moto auto saloon sebab banyak sangat... Malas... Ihihihiiiii... Yang ado ni je la layan...;-p


Atas ni memang moto seram... Beauty tengok pict ni balik pun seram... huhuhuuu

Nih pertandingan moto klasik... Sangat klasik siap bunga bagai... huhuhuuu;-p

Tengkorak dier bekilat wooo.....=)

Old School =)
Sebahagian dari skuterist yang park kat luar kawasan stage...=)

Oh saya dapat baju baru.... Ghetto since 2004 and continue... Limited Edition ;-)

The crew yang da lemau.... Ihihihiii=)

Terus pakai oke baju dan pegi jalan-jalan nek motot Bong... Ahahahaa =D

Lagi sekali!!!! =)

Slogan kata kami =)
"United We Stand Together We Ride"

Ady yang somel... heheheee ;-p

Pastu layan indie band.... Layan pogo di malam hari...;-)

Bro baju hijau tu maen gitar feeling feeling gitu kan...;-p

K.A.M.I

Pastu lari gi track balik menyempit kat SRF lak... hihihiii...;-p

Gitu lah cite nye... Melayan kerenah 2 clan kesayangan beauty & Mr. Hubby... Kami bedua nih memang tak mengira kaun & clan... Sume pun bley join... Yang penting ramai kawan....;-) So then kite berjumpa lagi di PSK akan datang!!! Daaaa!!!!!! ;-)

No comments: