Sunday, January 02, 2011

Mr. Photog balik!!! Yey!!! - Edited


Whops sowi ai tegediks disini yer.. Almaklumlah menanti kepulangan suami terchenta dengan kerinduan yang mencangkam... Hohohoo!!! Nih beauty taip entry nih pun sementara menunggu flight dier boarding nih... Siap dier malam ni!!! Muahahahaaa!!!! (gelak noty);-p

Hari nih pagi-pagi bangun mcam biase menyediakan makanan buat anak-anak basuh mandikan rumah si kecik... Then kemas rumah sume.. Tengah hari baru beauty kuar with mummy, lil sis and granny... Gara-gara godek katalog ikea kat iphone nih meronta-ronta nak pi memborobg kat ikea... Huhuhuu.. Pastu jenjalan shoping sikit kat One Utama... Biase lah tu memang tempat beauty & mr. hubby dating kan... Even skang duk jauh sikit still jadi tempat feveret we ols... Huhuhuu.... Nanti pict sume beauty masuk kat sini esok ye ye ye... Edit balik entry nih... Skang nih ayat-ayat je bley kuor dari iphone nih... :-)

Oke lah u ols, somiku yang tershenta da mendarat... Tak sabau nak terkam dier.. Muahahahaa!!! (ops sensot sensot.. ;-p) daaaa u ols.. ;-)

Edit with pict kat ikea jek la tak amik banyak sangat pun pict...;-)

Asal pegi ikea mummy mesti carik rak buku la rak tv la... ntah bape banyak rak nak ade kat umah..;-p

Mummy : Adik cepat la bagi idea nak pilih yang mana..
Adik : Jap la mummy, along nak amik pict tuh...;-p

Beauty da bekenan ngan ini katil... "bb, nanti kite pegi sana order ye ;-)"

Adik kata dier nak suh bf dier kasi LOVE nih kat dier... muahahaaa

Masa nih troli belom penuh lagik... Huhuhuu ;-p

Last before going to One U kasi mamam dulu... Diorang da bekpes so beauty je sorang terus brunch... =)

Kat One U tak dak pict sebab sibuk pilih barang dengan orang ramai kan... Sampai lupa daratan... Muahahahaa ;-) Oke lah done!!! Daaa!!!

No comments: