Thursday, January 27, 2011

Mimpi mainan tidur??


Salam hye peeps... Ermmm today nak cite pasal mimpi... Oke sume pun tau mimpi tu mainan tido kan... But for me selalunya mimpi beauty akan jadi kenyataan... So tak tau nak kata mainan tido or wat eva... Dats why la beauty tak suka bermimpi.... Hurmmmm.... Da lama beauty tak mimpi-mimpi dahsyat nih sebenarnya tapi malam tadi sampai beauty terjaga dan mencari Mr. Hubby bekepit bawah tiak dia.... Hui!!! Maknanya mimpi malam tadi da mengganggu kepala otak ai nih...

Cite dier cam ni... Last nite beauty majuk ngan Mr. Hubby and pi masuk bilik tido dulu ye la da kul 11 lebey pun balik dari jemput dia kat umah MIL beauty kan... Tup tup sampai tetido sendirik agaknya sebab kepenatan... Bukan le sengaja nak tido sensorang... Hui!!! ;-p So beauty mimpi one of my cousin tapi cousin jauh gak la bak kata orang melayu dua pupu... berkupu-kupu ;-p Haaa!!! Pelik tak ntah macam mana boleh mimpi dia sebab tak penah-penah pun mimpi sedara-sedara jauh nih... Pulak tu mimpi si comel nih (beauty tak ingat nama sebab sedara jauh juz ingat muka and anak sapa) jatuh tangga... Tinggi tau tangga tuh kira bayangkan dalam tiga tingkat then mula-mula dia juz tegolek-golek kat aras setingkat kat bawah then terus terpulusuk kat area tengah-tengah tangga jatuh ke bawah!!! Kuuuuussss semangat!!! Beauty menjerit-jerit panggil ntah sape-sape ntah mintak tolong sebab masa tu panik dan aras bawah tempat dia jatuh tu sangat gelap tak dak cahaya langsung... Afta dat beauty terus terjaga... Serius sampai sakit kepala beauty masa terjaga tuh... Bangun-bangun terus carik Mr. Hubby yang rupanya da terlena depan tv tanpa alas tilam... Tengok jam baru pukul 1 pagi cam tu... Beauty terus kejutkan dia then bentangkan tilam then we ols bedua tido kat bawah depan tv jek.... Harus afta dat macam surah beauty baca supaya mimpi tu tak datang lagi dan berdoa mintak-mintak tak de ape-ape yang berlaku dalam keluarga kami baik sedara jauh mahupun yang dekat... Nauzubillah.... Pastu memang tido sampai pagi pegang tangan Mr. Hubby.... Hohohoooo... Beauty memang penakut oke... Tak kire lah mimpi seram ke, mimpi tragedi oktober ke... Memang beauty lemah semangat.... Tu lah cite mimpi beauty malam tadi.... Hope afta this tak de mimpi-mimpi camni lagik... Ermmm... Kot mimpi dapat handbag baru ke ape ke best gak kan... Muahahaaaa..;-p

kalo mimpi senyum cenggini best la..;-)

So pagi nih pulak masuk lewat sikit coz kene hantor Mr. Hubby gara-gara malam tadi dia tak bawak balik motot hujan lebat.... Mujur orang opis memahami... =) Oke u ols... Selamat bekerja...;-)

No comments: