Monday, January 24, 2011

Menanti saat menjadi model...

Ahahhahaha... Salam n hye u ols... Sori la eh title entry agak tak bley bla.. Ihik ihik ihik... ;-p

Beauty nih sedang menanti Mr. Photig peribadi beauty free.. Cheeee wahhh... Peribadi yang tak bley tahan tu ;-p ye lah kalo Mr. Hubby sendiri kan mesti lah peribadi.. Wohoooo!!!! Lama tak feeling feeling model gitu kan coz my mucuk asik bz jek ngan pengantin-pengantin bari yang ado... Jadi apo kan dayo.. Den boleh monanti jo lah kan.. Huhuhuuu... Detim nye memang le selalu sangat tapi nak mengusung dslr yang now da semakin berat dengan lens yang ado menjadikan dia lomah sikit... Beauty pun tak sanggup nak pikul... So kene buat satu hari iaitu hari mengusung dslr la kan.. ;-p dia pun da tetapkan baju untuk beauty pakai sume so tinggal nak jadik model je... Huhuhuu... Budget cutting model nak jadi model...ade ai kesah??? ;-p

Pastu ada lagi 1 lagi shoot yang menanti yang sampai la ni masih belum ditunaikan lagi... Payee sume dah bayor kan tinggal orang nye je asik bz tak abis-abis.. Sudahnye saya pikir ape kata buat on my date anniversary nanti... Jadik kene menanti lagi la kan... So sorry to the photog ye ye ye... Dapat customer yang z cam we ols nih mengalah perdana menteri... ;-) mesti u ols pun tengah menanti pict-pict photo gediks beauty cam dolu-dolu kan... Muahahahahaa!!! Jangan mara eh nanti kene jual!! Ok everibadi... Jom sambung keje... Nih benti tuk menghilangkan pikiran tepu je ni sambil godek apps baru kat iphone.. ;-)

Daaaa u ols... ;-)BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

2 comments:

Jojoe said...

memang ada gaya model.pandai bergaya..mesti gambar2 cantik..photographer peribadi lagi...hehe

misz beauty said...

model la sgt jojoe oi... model ne de bam bam cam beauty.... hihihihiii ;-p