Friday, January 21, 2011

Khurafat???


Salam & hye peeps... Semoga penghulu segala hari, hari ni menceriakan kamu semua... Beauty?? Beauty alhamdulillah sehat... Hari nih serba biru... Skuter biru, baju biru jaket biru... Hohooooo!!! Tak rancang pun, kebetulan hari nih nek motot pi keje bila pi dekat motot baru perasan hari nih beauty semua biru... Selalulnya all in RED..;-)

Okay bebalik pada tajuk... Sekarang nih kan orang tengah sibuk sibuk bercerita sana sini about this movie KHURAFAT.... Dah orang asik kata best gatal jugak ar nak pi tengok kan so kitorang pi la tengok rabu malam hari tu...


Okay ekceli beauty tak berapa nak suke ngan cite-cite seram ni... Bukan pe, dah tentu if tengok cite seram if kat wayang akan berlakunya banyak adengan poyo dari awek-awek memeluk bf nye... Nak-nak yang duk sebelah kitorang tu asik "ABANG!!! AYANG NAK BALIK!!! AYANG TAKUT!!!!" Pastu bunyik bunyik ngado lagi... Erggghhh!!! Rasa nak piang jek!!!! Cam dier sorang takut... Kalo tak nak tengok tak yah nak cakap cenggitu terus bla je.... Lenkali ai nak amik Gold Class la baru senyap kot... Wohooo!!! ;-p Anyway Ai terkecuali dari adengan feluk nih even Mr. Hubby suami ku yang halal itu ado kek sobolah den, den relo tutup mato dongan den punyo jaket.... Tak pun pandang je muke dier untuk elak tengok hantu tu keluor... Sebab bila tengok muka dier mesti beauty nak gelak punye... Muahahahaa!!! Aci tak cenggitu?? Tengok cite hantu tapi totop mato... Wakakakakaka!!! Dah lah memang cite tu tekejut-tekejut betambah tekejut dengan sore sore manusia yang menjerit... Beauty nih memang pantang kalo orang tengok cite menjerit nih... Kalo tengok kat umah mummy beauty menjerit pun selalu kene "mummy nih, tu pun nak jerit... orang tekejut bukan sebab cite tapi sebab dengar mummy jerit"... pastu mummy pun akan tesengih-sengih macam kerang busuk....;-p So keputusan untuk cerita nih untuk orang yang penakut cam beauty adalah A sebab memang ai tebayang sampai balik umah... Dah balik umah baru duk tekepit-kepit ngan laki ai... Ekekekekek....;-p

The next day was public holiday dan seterusnya Mr. Hubby terchenta ajak pi jenjalan.... Sambil jalan sambil tengok bengkel sebab kete beauty kene masuk sepital!!! Uwaaaa!!! Cam tau tau je orang nak pi holiday...=( Dah ujung ujung bengkel nan ado so kami meneruskan perjalanan pi survey survey... Survey ape yeh?? Heheheheee.... Lalalalalalaaa.... Nanti lah cite pasal tu ye ye ye... Tetibe hati jadi riang gumbira bile mengenangkan ape yang di survey semalam... Ayayai!!! ;-) Yang penting semalam seharian nek motot sampai nak pecah vontotss ai rasanya, Mr. Hubby pun da mengeliat liat pinggang da sengal... Mana tak nye, dari puchong ke sentul, dari sentul ke klcc, dari klcc ke one utama, dari one utama ke puchong... Haaaa amik kau... Mau tak pecah vontots... Sampei skang rase sengal... Wohoooo!!!! ;-p Ape pun thanx untuk Mr. Hubby even semalam pi survey cuci mata je dulu... Tu pun da membuat saya happy malam tido mimpi indah bebanding rabu malam pi mimpi hantu... Muahahaaa!!! Oke guyz, sesape yang penakut cam beauty tak yah pi la tengok khurafat tu kalo nanti asik tutup mata serupa beli DVD tengok kat umah je... Hihihihii... Tapi kalo kental pegi lah tengok sebab memang meninggalkan kesan sampai mimpi hantu.... Hihihihiiiiiiiiii!!! (mengilai) ;-) Daaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-)

6 comments:

Fairuz Saiful said...

az...fye pon takot tgk citer hantu...so disebabkan penakot nye psl..fye wat kputusan utk bg kebenaran bf fye g tgk dgn member opis die..xde mase nak teman..sbb sgt2 xbrani..nnt mlm xleh tdo..berpeluh2 ketakutan..huhuhu

misz beauty said...

hahahaa... sama lah kite kan... nyesal tak ikut kata hubby az tengok The Tourist je... Ni penangan org punya cite2 la ni pi tgk gak... Dah asik tutup mata pastu tanya hubby ape yg jadi... Tapi intai2 gak la pastu tekejut tutup mata balik... Muahahaa!!! =D

eB ezrin said...

abis tuh? bes ke x beauty?

misz beauty said...

cite dier hebat la sampai org tak bley tdo malam... hihihii =D

Jojoe said...

memang best..ada tengok.seremmm...huhu

misz beauty said...

seremmm tak hengat sampai beauty termimpi2...=D