Thursday, January 06, 2011

Huyoh!!! Panas!!!! PSK!!!!


Salam and hye peeps... Hui!!! Panas rupanya dunia blogging nih sedangkan kat luar sejuk mejuk baru pas hujan... Huhuhuuu... Fenat gak beauty baca pasal topik hangat shawl or wat eva tu kan... Nantak pi diorang la nak mengamuk sakan... Beauty tak de hak nak masuk campur... Diri sendiri pun tak betul lagi.... Ayayai!!!! (ekceli beauty suka shawl2 nih tapi yang lain punya pemakaian tu no komen.... ai pun seksi seksa lagi kan.... so tak de hak nak pum pang!!!) huhuhuuuu...;-)

Anyway dari kite nak marah-marah kutuk orang kat entry baik kita teruskan dengan entry diri sendiri kan... Blog ai, ai bley mencapap sesuka hati... Hui!!! Da lama tak guna perkataan nih... Wohohohoho!!!!! Susah gak jadi glemer nih kan... Tu yang buat ai rase "nak masuk ke tak nak... nak masuk ke tak nak??" singing talent avon tu... Kang bile tetiba i da femes kene cenggitu lak gayanya... Ohhhh noooo!!! Beauty belum besedia untuk berdepan ngan gosip-gosip fanassss u ols... Cukup lah ngan ape yang da beauty hadap selama nih... Heheheee.......

Kepada sesapa yang tengah sakit hati panas pasal hot issue tuh meh sini lepak kat blog beauty santai-santai tengok gambor kucen lagi baik.... Wohooooo!!!!!!!!!!;-)

White nantuk la mummy.. mata da tecik...=)
Mummy nih kaco je muffey nak mengeliat...=D
Okay white tdo sini sambil tutup muka... malu mummy asik amik gambo...;-p
Akak pulak cam biase landing atas froggie....=)
Ok jap2 jangan tido lagik mummy nak amik last pict... hehehee=)

Okay... da sejukkan mata memandang kucen-kucen beauty nih??? Ayayai!!! Heheheeee..... Oh ya sebelum beauty terlupa.... Kepada semua peminat-peminat skuter besi, skuter plastik X game sume atau pun band-band tanah air mesia nak layan pogo bagai please welcome to this coming event Perhimpunan Sukter Kebangsaan 2011 bertempat di Bukit Jalil, Kuala Lumpur... Beauty sure u ols takkan keciwa if datang event nih... Macam-macam ada... Sebab diorang da menambah banyak aktiviti dari yang sebelum nih.... Autoshow, autosaloon, drag, batle of the band, x trim game sume-sume lah.... Almaklumlah MUSC da begabung dengan Kementerian Belia & Sukan dan beberapa join venture lain.... Jom-jom folo beauty bekampung kat sana selama 3 hari mulai hari esok...;-) Event nih satu mesia datang tau.... Acara yang kami nanti-nantikan setiap tahun... Except last year memang penganjur sangat bizi tak bley nak buat event nih...=) Tapi sory lah ye, event nih maybe banyak awek seksi-seksi pakai slivles... Biase lah kan cuaca panassss!!! Beauty no komen.... Ampun ye... Ihihihiii..... Mana tau dengan beauty menjemput kat sini makwe-makwe shomel pakai shawl bley datang event nih kan... Bley jumpa ngan beauty ajar beauty pakai shawl.... Teringin nak jadi comel cam tu.... Tengah tunggu seru nih nak berhijrah..... ;-) So da bley start belajar... =)

Ok u ols... Here the flyer, surat berkonvoi yang bley di print if u ols nak berkonvoi datang ke PSK nih... If datang jumpa beauty nanti jangan tak tegur tau... wink wink ;-)



Mari-mari kita memeriahkan PSK 11... Acara julung kali diadakan bagi peminat skuter tanah air.... ;-)

2 comments:

Fairuz Saiful said...

hehehe...comel nyer kucen2 die..sejok mate memandang..relax sket otak nih bile bace post az nih..by the way,az still bergiat cergas dlm bidang pemotoran ni erk..xsangka,cam dh jd sbhgian dr idup az..hidup mst enjoy!!!

misz beauty said...

hehehee... tu lah pening tgk blog org lain maki2 bagai... hadoi!!! bek tengok keletah kucen az nih... hehehee

ye lah fye, dunia permotoran da sebati ngan diri az... dari zaman afta spm lagi cume now giat ngan moto la... kereta dh kurang sikit tapi pasni aktif balik dua2... tak semestinya da kawen tak bley enjoy kan...;-)