Tuesday, January 18, 2011

Hadiah lagi??

Okay dah lewat nak riview entry pasal nih tapi kene buat jugak untuk dedicated kepada si pemberi-pemberi hadiah sekalian...=)

1stly terima kasih yang terhingga buat penganjur contest Saat Yang Bahagia... Beauty menang kategori Pasangan Paling Romantis... Huhuhuuu.... Dan hadiahnye adalah..... Jeng jeng jeng!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*

haaa!! lingerie ini sangat seksi oke u ols... bedarik tak boley snap pict time pakai coz Mr. Hubby je bley nengok... wahahahahaa ;-) yang fenting kaler merah nok!!! ai suke!!! ;-) Thanx again buat penganjur Sis Ayu ye...;-)

Dan lagi satu beauty dapat Singapore FM from Kak Watie akak MummyY2Y or ahkau wifey... FM nih santek bersinar-sinar gitu hadiah buat pengomen tegar ye ye ye... ;-) Nih lah dier FM nye... I suke!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Thanx again buat kedua-dua pemberi hadiah!!! Terima lah pantun ini dari beauty....

Buah pauh delima batu
Riang di hati Allah saja yang tahu
Lenkali bagilah hadiah selalu

Hehehheee... Sory pantun 3 kerat.... Ekekekeke ;-)

4 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

Hai beauty ;)
alhamdulillah selamat sampai hadiah tu..hehe
sorila x seberapa je..
bila nak rasmi tu..hehe ;)

tigrismalaya said...

wow bestnya as....menang kontest tu! syabas betti...

misz beauty said...

sis ayu - tq so much... ekceli da sampai last week lagi tp xsempat nak haplod... hehehe... dah rasmi da pun... tu yg suke sgt tu..;-)

kak reen - tegar u ols saya mengomen blog kak watie... ekekkee.... kak reen pun menang gak kan??

Jojoe said...

tahniah dear... memang romantis pun..layak menang tau...