Friday, January 07, 2011

Bermula Harinya - PSK 11


Hye peeps... Yeah finally sampai jugak hari yang ditunggu-tunggu oleh para peminat skuter tanah air Malaysia yang terchenta... Bukan setakat Malaysia jek, Singapore Indonesia Thailand semua pun akan bersama-sama memeriahkan acara julung-julung kali nih yang bertempat di Bukit Jalil... Dapat siaran langsung lagik... Beauty harap segala perjalanan event akan berjalan dengan lancar and Gud Luck buat MUSC motorsports.... Buat rider-rider yang akan berkonvoi mulai hari ini dari Utara, Selatan, Timur & Barat beauty doakan perjalanan anda semua selamat sampai ke destinasi... Jangan ride laju-laju oke... Biar lambat asal selamat.... Kengkawan beauty dari semua arah tu pun malam ni akan bergerak dan insyaAllah esok pagi akan sampai... Tak sabar nak jumpa korang semua.... Memang kene dengan slogan "PABILA YANG BARU BERTEMU YANG LAMA.... PABILA YANG LAWA BERSATU KEKUATAN JENTERA".... Hoyehhhhhh!!!!! Malam nih nak charge bateri camera... Mr. Hubby pun da standby mesin gun dier... Oh excited sunggoh!!!! =)

Malam nih before berkumpul untuk meeting club beauty kene jumpa client dulu... Nak diskas pasal decorate pelamin, baju, photog sume-sume lah... Hope everything oke... =) Banyak kerja nak buat minggu nih.... Sangat seronok!!!! ;-) Oke guyz... Please welcome again to the PERHIMPUNAN SKUTER KEBANGSAAN 2011!!!! See u guyz there...;-) And ade sedikit pict for share mase PSK 08..;-)





Daaa!!!!!!!!!!!

No comments: