Tuesday, January 18, 2011

Angry Birds...


Salam peeps.... Have a wonderful morning today ya!!! ;-)

Haaaaaaaaaaa!!! Now nak story pasal game!!! Seperti yang sedia maklum nor tengah kemaruk men game kat ipad oke!! Mengalahkan kanak-kanak riang minum rebina sambil lompat-lompat oke... Ihihihiiiiii ;-) Salah 1 game yang ado dalam ipad tu adalah angry birds... Ayayai!!! Walaupun kanak-kanak berumur 3 tahun pun reti main tapi ade ai kesah?? Dan semalam memecahkan rekod saya dah berjaya abiskan semua stage!!!! Muahahahahahaa!!! Kusyuk main sementara nak tunggu cite Awan Dania kan... Main gelak... Main gelak... Sampai Mr. Hubby kate "yang... awak buat pe tu gelak sorang"... ;-p Ye la Mr. Hubby sibuk buat editing album so wifey tak tau nak buat pe dari leka tengok dier edit album bek main game kan.... Ihihihihiiii.... ;-p

Kalau setakat solitaire tuh dah memang expert tahap gaban dah.... Tapi kengkadang sengal gak la tak dapat abiskan... Huhuhuhuuu =) Moto GP memang failed la main guna ipad nih sebab beauty bawak cam orang mabuk baru pas minom todi modi.... Ihik ihik ihik.... Ketawa tebahak-bahak beauty main moto GP tuh....;-p So kepada sesiapa yang ada game best bley bagi tau beauty eh tuk di download.... But make sure game tu senang nak main... Huahahahahaa!!!! I kalo game susah-susah ni memang bolayan..;-p Jom jom kongsi ngan beauty game pe best tuk di download.... ;-)

Nih lah game nye...=)

Oke saya tau ada pict ba alif ba ya di situ... tapi nama pun game kan... Hehehehehee... Dan keje kite pun tuk memusnahkan binatang haram tu...;-p Ok guyzzz!!! Sesape yang belum tamat stage tuh!! Gud Luck!!! Beauty nak donlod full version lak nanti!!! Mesti lagi mencabar... Dadaaaaaa!!!! ;-)

4 comments:

cha said...

haha i pun suka main game ni gak kt iphone. tp kdg2 sakit hati tak kene haha

misz beauty said...

ihihihi... men kat iphone memang susah sikit kot yunk coz skrin kecik kan.... nih maybe skrin besau so senang nak aim... hihihii ;-)

tigrismalaya said...

wah bestnyer org dah ader ipad nie..

misz beauty said...

main kat pc pun boleh kot kak reen... cube donlod kat lappy kak reen best taw..;-)