Monday, January 17, 2011

Akhirnya Memang Tak Pergi...


Assalamualaikum and hye guyz... Semoga ceria menghadapi monday blues yek... Huhuhuuu ;-)

Seperti yang sedia maklum semalam berlangsungnya uji bakat Avon Talent di KL Sentral... Dan dengan rasa rendah diri memang beauty tak pegi pun uji bakat tuh... Bukan pe da tengok da klip-klip video yang ado kat dalam website avon tuh... Agak la nak kene betanding ngan sore-sore suprano sume kan... Memang tak la kan u ols... Bagi orang keliling memang la kata i should go or wat eva... Tapi saya tau kemampuan diri saya di mana dan buat masa nih belum cukup untuk menonjolkan diri pegi uji bakat petandingan besau-besau cenggitu.... Erkkk!!! Maybe satu hari nanti bila da betul-betul confident rasa masuk terus dapat pi final aaaaa masa tu beauty join... Ihik ihik ihik.... ;-)

Hujung minggu beauty pulak lite lite je la kan... Saturday konon nak main masak-masak sebab da siap beli bahan-bahan sume kat pasar malam jumaat tuh... Sekali Mr. Hubby kata dat day kene gi bengkel servis moto dan bla bla bla... So beauty pun buat keje beauty la... Pegi mendobi kain, dengan ditemani my lil cousin... Pastu petang hari pi WORK OUT ye u ols... Ahahahaa... Syok dapat register masuk gym... Siap upah personal trainer... Beauty resgister kat sini ....

*
*
*
*
*


Jangan marah eh...;-p Ni sume gara-gara Biggest Lose!! ;-p Environment best, facilities best.... Sume best la!!!! ;-) Pastu afta dat pi dinner with adik and her bf ujung-ujung Mr. Hubby suh balik cepat coz dier nak dinner kat luar kan... Ish incik somi saya memang selalu cenggitu... Mula-mula kata banyak hal pastu bile kite da buat hal kite mulalah dier asik tanya kita bila nak balik and nak ajak pi tempat lain... Aisssssshhhh!!! ;-p Memandangkan saya da dinner dulu ngan lil sis, so juz teman je lah Mr. Hubby makan... We ols lepak kat tempat biasa la di Kota Damansara kedai si Ray tuh... Excited gf dier cik adik nurul tuh maen iPad Mr. Hubby... Huhuuhuuu.... ;-)

Hari ahad pulak memang ikutkan hari rest di rumah then beauty mulakan jugak masak-masak yang beauty da plan dari hari jumaat kan... Pepagi da bangun masak nasik lemak... Haaaa puas hati mamam nasik lemak buatan sendiri... Nak ikan bilis lebih... Nak sambal lebih... Nak telur setengah masak.... Maveles... ;-) Mr. Hubby 2 kali makan sampai kekenyangan membungkang cam boye kekenyangan...;-p Pas dier da bangun dier duk ngadap editing album customer sampai otak dier da tepu and once again dier tengok wife dier da siap mandi sume he said "sayang, siap-siap la kite kuar"... Adoyai!!! Saya da pakai baju tido ye ingatkan tak de nak pi mana-mana... ;-p Ujung-ujung baru nak landing dier ajak kuau... So lewat petang tuh we ols pi Ikea & Curve detim-detim mamam Taiwanese Chicken... Nyum nyum 1 kongsi berdua... Romantik plus kenyang... Ujung-ujung beauty tak dinner benda lain dah juz Mr. Hubby jek tapau nasik balik umah makan... Oke Mr. Hubby saya memang sangat kuat makan skang nih...;-p Konon nak pi tengok bola MU lawan semalam tapi bila da sampai subang baru minum segelas bali beauty da kesejukan... Mr. Hubby pun kata lama sangat nak tunggu bola so we ols pun bla jek... =)

Tu je lah kan aktiviti beauty... Diz week ade plan something tapi tengok keadaan dulu... Hihihii... Oke u ols... Selamat bekerja!!!! ;-)

No comments: