Saturday, January 01, 2011

1st day of 2011 - EDITED!!


Salam tahun baru semua.. Hope sihat-sihat je oke... Tak de pe yang menarik pun pasal new year eve beauty coz suami tiada disisi... Adoi.. :-( alamatnyr memang tiap2 new year mungkin beauty tak celebrate ngan hubby sbab orang selalu buat kenduri on new year ni.. Except new jatuh hari biasa.. :-( never mind... Bb beauty pi carik rezeki kan jadi redha dan ikhlas je la... :-)

Malam tadi beauty ngan kawan-kawan juz hang out makan-makan and afta dat pusing-pusing kl jap then balik... Tak de la sambut ape pun... Lagipun kat kl je so da nek tak tau nak gi mana... If ada bb mungkin beauty dapat folo konvoi jauh2 sikit kan... Ni dier tak de awal-awal lagi dier da tak izin folo konvoi luar from kl... Tak de orang nak jaga beauty katanya.. Huhuhuuu.... Jadinya ronda-ronda kl je lah tu pun sebab ada orang ride mengiring beauty balik umah bru hubby kasi kuar if beauty sorang-sorang memang jawab nye "sayang duk umah je la ye ngan budak-budak (kucen2 kitorang)... Bahaya kuar tak de orang folo sayang".. ;-) oh ye tadi call bb kate dier punya kepala still sakit dari malam tadi gara-gara lambat makan... Adoi!! Susah hati beauty sampai tak dpat tdo... Kul 4 cam tu paksa gak baru tdo... Urmmmm... Bb jaga diri baik2 kat tempat orang ye... Wifey tunggu bb balik... :-(

Hari ni pulak beauty attend friends wedding kat Shah Alam... Dua2 husband and wife kawan skuter kitorang... mr. Hubby tak de so beauty pi sendiri kan wal hal member lain bersama partner masing-masing.. Huhuhuu... Tak pe la janji beauy penuhi undangan lagipun masa kami kawen dua-dua pun attend wedding we ols... So now turn them la kan... ;-) kali tak konvoi nek skuter tapi konvoi nek kete sume pun drive... Seb bek drive sebab betol-betol time we ols nak balik hujan pun turun... So tahniab buat pengantin Hasrul & Chiare.. Semoga bahagia hingga akhir hayat... Amin

Hari ni pun dapat berita pasal pemergian ex husband Siti Nordiana, Faizal jam 2.30 pm tadi dipusrawi akibat serangan jantung... Innalillahiwainnalillahhirajiun... Semoga arwah ditempatkan dikalangan hamba Nya yang terpilih... Al-fatihah... Sesungguhnya ajal maut di tangan Allah..

Oke lah, tu je kot tuk hari ni... Gmbar-gambar malam tadi and pengantin hari ni beauty upload kemudian ye... Kat iphone ni sengal tak bley haplod.. Ish... Ok guyz, happy holiday... ;-)

P/s* kucen beauty kene rogol hari ni... Adoi!!! Betambah la keluarga beauty and hubby afta diz dan semakin banyak la kerja kene buat.... Erkkk!!! ;-p

- Via iphone

Edit with pict..;-)

New Year Eve
Venue : HR Steak House & KLCC & BB

Sya, Bong & Tiena

Tiena, Beauty & Sya

Them again...

Beauty!! Ahahahaaa

Just US!!

So chomel diorang bedua nih ngan baju camtuh...;-)

Hasrul & Chiare Wedding
Venue : Pak Su Corner Shah Alam

SRF with brides...

The Brides

Boys with brides

Gurls with brides

Congrats to both of brides... ;-)

1 comment:

mummY2Y said...

happy new yr az